To je to što me zanima!

Žele ih privući: Banka svojim novim klijentima daje 350 kuna

U slučaju da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči zatvoriti račun Addiko banka će mu pokloniti i dodatnih 100 kuna za ukazano povjerenje
Vidi originalni članak

Novim klijentima poklanjamo 350 kuna dobrodošlice, ali i dodatnih 100 kuna ako klijenti nakon godinu dana neće biti zadovoljni uslugom, stoji u današnjem priopćenju Addiko banke.

"Postani Addiko" novi je koncept Addiko banke koji za cilj ima privlačenje novih klijenata. Svakom novom klijentu, Addiko banka će uplatiti 350 kuna prilikom otvaranja računa na koji će tijekom narednih 12 mjeseci primati mjesečna primanja. U slučaju da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči zatvoriti račun Addiko banka će mu pokloniti i dodatnih 100 kuna za ukazano povjerenje, piše Jutarnji list.

"Toliko smo uvjereni u kvalitetu naše usluge da smo sigurni kako klijenti, kada se iz prve ruke osvjedoče da im svakodnevno upravljanje financijama činimo jednostavnijim i kvalitetnijim neće htjeti poslovati ni sa kim drugim", poručila je direktorica upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo, Petra Bašić Jantolić.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Titanicbumtidopeljal 05.03.2018.

    Adikko banka je nasljednica banke koja je doslovno u sprezi s HR političarima opustošila hrvatsku dobrim dijelom. Poslovnica u bivšem Hypo centru im izgleda kao šupa,ali zato za nepodmireni dug od 75 kn šalju prijeteća pisma,prijeteći s nekakvim agencijama za prisilnu naplatu.Sve su to strani lihvari,koji su nas došli isključivo kamatariti,al zato na štednju daju "atraktivnih" 0.2 % godišnje

  • domoljub029 05.03.2018.

    ovo je privlaćno kao Glumina Banka,,,,

  • Hrvat1979 05.03.2018.

    Najaci su kad salju sms,da podmirite odmah

Komentiraj...
Vidi sve komentare