To je to što me zanima!

Žele nastaviti svoj put: Policija počela puštati ljude iz Porina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija ih u vremenskim razmacima u manjim skupinama pušta na kolodvore. Dio njih sjedi na travi ispred hotela vjerojatno čekajući svoje prijatelje ili članove obitelji
Vidi originalni članak

Policija je, nakon registracije, pustila dio izbjeglica da napuste hotel Porin u Dugavama. Uglavnom je riječ o muškarcima koji govore kako žele ići prema Sloveniji kako bi došli do Njemačke . Inače, Slovenija se već priprema za dolazeći val izbjeglica. Trebali bi propustiti njih od 5 do 7 tisuća.

Policija izbjeglice iz Porina pušta u vremenskim razmacima u skupinama od 5 do 10 da idu na kolodvore. Dio njih sjedi na travi ispred hotela vjerojatno čekajući svoje prijatelje ili članove obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Izbjeglice u Porinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nešto ranije pred hotelom Porin zabilježen je incident . Naime, jedan od azilanata napao je fotografa te mu zaprijetio uništavanjem opreme. Zatim su se fizički sukobili te je fotograf azilanta oborio na tlo do dolaska interventne policije.

Izbjeglice su u jednom trenutku s prozora hotela vikale 'Sloboda, sloboda' zahtijevajući da ih se pusti jer u Hrvatskoj ne žele ostati.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • purger43 18.09.2015.

    ma ljudi idu na Oktoberfest...pustite ih!

  • decibel123 17.09.2015.

    Ma nije valjda...jadni očajni izbjeglica...

  • liliana 17.09.2015.

    Katasrofa,umjesto da brane svoju zemlju bježe,svi u naponu snage.A naše gospođe na radio Sljemenu u emisiju se javljaju i žele donirati novac.Ja nebi jednu kunu dala.Gdje bi Hrvatska bila da su naši muškarci bježali u Njemačku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare