To je to što me zanima!

Žele novi mandat, a zadužili su Hrvatsku za 100 milijardi kn

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je posjetio Otočac gdje je prozvao aktualnu vlast da i dalje neumorno širi laži vezane za gospodarstvo i socijalni plan.
Vidi originalni članak

Oporbeni lider Tomislav Karamarko otputovao je u Liku. U Otočcu se družio sa stranačkim kolegama i simpatizerima te položio vijenac kod spomenika poginulim braniteljima. U svom govoru obrušio se na aktualnu vlast.

- Sto tisuća mladih otišlo je iz Hrvatske u protekle tri godine, a natalitetni program HDZ-a - pokušavaju ismijavati. Žele još jedan mandat, a zadužili su Hrvatsku za 100 milijardi kuna novih u 3 i po godine, ugasili 100 tisuća radnih mjesta, 320.000 blokiranih, to su oni ljudi za koje ne znam kako idu navečer leći i kako ustaju od muke - kazao je Karamarko. Također je spomenuo i SDP-ov novi domoljubni imidž.

- Jeste mene ikada vidjeli ili nekoga od nas da lupamo šakom po stolu i vičemo Hrvatska, Hrvatska? Ma nije mi to potrebno jer ta Hrvatska i hrvatska zastava i hrvatski grb je u mom srcu, moj dida i ćaća su mi to usadili - istaknuo je Karamarko koji je ovom prilikom pozvao Ličane da se odazovu izborima i ne dopuste još jedan mandat SDP-a, za kojeg je rekao da će do kraja uništiti državu.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • 31.10.2015.

    Da jer su placali vojsku neradnika koju ste vi "zaposlili" kao glasacku masineriju !

  • Zorba 31.10.2015.

    Veli to nesto karamarko da nece crnokosuljase, pa pogledaj tog karaktera....Najprije je snazno potpirivao ustasvo i zacrnio Hrvatsku, pardon Rvacku, pa napravio najvecu medjunacionalnu netrpeljivost, a sada umiva lice, kao ne USTASVU u moju butigu...Boze koji li je to prevarant. Lijepo mu je rekao Milanovic: Karamarko je najveci crnokosuljas u Hrvatskoj!

  • Zorba 31.10.2015.

    Njegov babo mu je usadio ljubav prema Hrvatskoj...Joj sto je pun kompleksa ovaj karamarko pa udara na tanku zicu hrvatstva gdje je najtanji. SDtos ocekivat od Turcina i to udbasa. Lele Bogo zamisli da nam je ova nakaza od covika premijer. Taj ne bi moga bit ni tjelohranitelj Milanovicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare