To je to što me zanima!

Zelenski: Odgovor Rusima bit će samo jedan - mržnja i prijezir

Poslao je i poruku Europi te istaknuo da mora pojačati pomoć Ukrajini.  Čekamo već 31 dan, rekao je ukrajinski predsjednik te pohvalio branitelje Mariupolja. Želim barem mali dio njihove hrabrosti, kazao je
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski u novom video obraćanju rekao je da je odgovor ruskim snagama samo jedan, a to je mržnja i prijezir.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naše oružane snage će nesumnjivo odgovorit. To je razlog zašto ukrajinski seljaci zarobljavaju srušene ruske pilote u našoj zemlji. Zato naše 'traktorske snage', ukrajinski farmeri, uzimaju rusku opremu po poljima i predaju je ukrajinskoj vojsci. A naročito posljednje modele, one koje Rusija pokušava držati tajnima - naveo je.

"POSEBAN DOKUMENT" Medvedev poručio: U 4 situacije Rusija bi mogla upotrijebiti nuklearno oružje. Evo koje su to

- A sad ih okupatori ostavljaju na našoj zemlji i bježe... Zapravo, čine pravu stvar. Jer za njih je bolje da pobjegnu nego da umru. Nema i neće biti drugih alternativa - rekao je Zelenski.

REAGIRALA I UKRAJINA Ruski političar poručio da još 6 država treba 'denacificirati': Od njih su četiri članice NATO-a

Poslao je i poruku Europi te istaknuo da mora pojačati pomoć Ukrajini. 

- Čekamo već 31 dan - rekao je Zelenskij te pohvalio branitelje Mariupolja.

IZ MINUTE U MINUTU Ukrajina: 'Ruske trupe nas gađaju bijelim fosforom'. SAD: 'Šaljemo dodatnu vojnu pomoć'

- Želim barem mali dio njihove hrabrosti onima koji već 31 dan razmišljaju kako poslati 10 ili 20 tenkova ili aviona - istaknuo je.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ButterFly- 28.03.2022.

    Čuj ovog što si je umislio. Alo momčino, Europa pomaže Ukrajini od prvog dana agresije, dobijate humanitarnu pomoć pomoć u oružju, financijsku pomoć, primamo milijune vaših izbjeglica i pobrinemo se da im ništa ne fali. U ovih mjesec dana ti se nisi udostojio reći jedno jednostavno - "hvala". Umjesto toga ti sebi dozvoljavaš vrijeđati europske države koje ti pomažu, njihove dužnosnike, ali i narode. Orban ti je dobro rekao, ali izgleda da ti treba jedan Will Smith da te malo protrese. Spusti se na zemlju, što si ti umišljaš? Nitko tebi nije dužan apsolutno ništa.

  • UNPROFOR 28.03.2022.

    Kad će biti ovom klaunu jasno , da više nema Ukrajine , odnosno , da je uništena kao i budućnost njegovih stanovnika ! 

  • bobiii 28.03.2022.

    Ameri potpisuju dugogodišnji ugovor o opskrbi EU tekućim plinom,još da dogovore ugovor o opsrbi EU naftom i Ukrajina više nikome nije potrebna. Tada neće više ni humanitarnu pomoć dobiti,a kamo li tone oružja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare