To je to što me zanima!

Želi oprost zbog rušenja kuća, a stanarima se nije ni javio

Marko Banović, vlasnik tvrtke čiji je radnik rušio kuće u kojima su spavali umirovljenici, priznaje grešku, nudi ruku pomirenja i ispričava se nesretnim ljudima
Vidi originalni članak

Rudolf (61) i Božena (59) Hison noć nakon što im je bager uništio kuću u zagrebačkoj Heinzelovoj 52 proveli su kod rodbine. Posjetili su ih djelatnici Gradskog poglavarstva. Iz medija su saznali za stravično rušenje triju kuća u subotu rano ujutro. Došla je i odvjetnica vlasnika tvrtke Boston Global Properties, čiji je radnik upravljao bagerom.

- Rekli su da ćemo se dogovoriti i da će nam nadoknaditi štetu - rekla nam je Božena. Ona je spavala dok je bagerist rušio kuću. Nasreću, izvukla se uz susjedinu pomoć. Ali komad žbuke pao joj je na nogu i ima hematom.

I Marka Banovića, vlasnika Boston Global Propertiesa, nesreća je šokirala.

- Namjeravali smo ukloniti drveće na našoj parceli. Nažalost, pogriješili smo i potporni zid se srušio. Žao mi je. Stvarno mi je neugodno. Učinit ću sve da stanarima nadoknadim štetu. Nadam se da će prihvatiti moju ruku pomirenja - rekao je Banović.

Sinovi Hisonovih krajnje su ogorčeni.

- Srušili su nam krov nad glavom. Mogli su mi ubiti roditelje. Gdje će oni živjeti? Taj nam čovjek još nije ni pokucao na vrata. Kako da mu oprostim? - pita se Marko Hison (26).

Banović je rekao kako nema veze s Gradom Zagrebom ni gradnjom Branimirove ulice. Vozača bagera privela je policija.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 24.01.2011.

    Zasto postupanje policije nije pravilno? Zato sto vlasnika nitko nije priveo a operateru bagera treba stavit na dusu pokusaj ubojstva sa predumisljajem!

  • Confo 24.01.2011.

    a kome će se javiti..??? normalno da se ne pojavljuje.. i po komentarima je sve jasno.. ovaj napaćeni narod više ni nezna što znaći oprostiti nekome pa normalno da mu nije ni na kraj pameti približavati se ikome od njih jer dobro zna kakva ruka bi ga dočekala.. bilo kakav oblik razuma je davno napustio ove prostore.. postajemo ko ameri.. sve gluplji i gluplji i zatucaniji...

  • malinoa_1 24.01.2011.

    A Bandića nema sve je znao ili da kažem dogovorio

Komentiraj...
Vidi sve komentare