To je to što me zanima!

Želio spriječiti pljačku pa mu lopov zabio nož u ruku

Neoznati razbojnik opljačkao je u nedjelju oko 20.30 sati kiosk u Tratinskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Nožem je zaprijetio prodavačici (63)
Vidi originalni članak

Prepao sam se tek povukavši rukav i vidjevši kako mi krv šiklja iz ruke, kaže Tomislav Beštak (36), koji je u nedjelju pokušao uloviti pljačkaša kioska. Nepoznati muškarac sa šiltericom na glavi uskočio je u nedjelju oko 20.30 sati kroz prozorčić u kiosk u Tratinskoj ulici u Zagrebu i, odgurnuvši prodavačicu Veroniku I. (63), ukrao dnevni utržak te Veronikin novčanik. Tomislav je vidio pljačkaša kako bježi iz kioska u sporednu uličicu.
- Žena je vikala: 'Držite ga, pljačkaš’ i ja sam potrčao za njim bez razmišljanja - kaže Tomislav. Trčao je za pljačkašem i sustigao ga na kraju uličice.
- On se okrenuo prema meni i zamahnuo. Vidio sam da drži nešto u ruci, ali nisam stigao reagirati. Ubo me je nožem u ruku - kaže Tomislav. Pljačkaš je pobjegao, a Tomislava su odvezli u Traumatološku bolnicu. Srećom, samo je lakše ozlijeđen. Policija traga za pljačkašem. Terete ga za razbojstvo i pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • outrager 17.12.2008.

    mayhem26 - ja sam jednom motorom skoro zgazio pijanu budalu, koja je bila tolko pijana da je pala na cestu, stanem nazovem policiju da ga netko pokupi jer će ga netko udariti, i nakon pola sata je on još uvjek tu bio. zato ja više ne zovem nego takve udaram i onda nastavljam svojim putem

  • svi_smo_doma 16.12.2008.

    Sreća za nas Hrvate da i ovakvih, kao što je Tomislav, još uvijek ima! Bravo Tomislave!

  • mayhem26 16.12.2008.

    Joj covjece bjezi od toga.....ja sam nedavno prijavio jednoga jer sam gledao iz radnje kako obija kiosk te instiktivno nazvao policiju.Prije dva dana mi je dosao poziv za sud kao svjedoku na koji se moram odazvati ili cu snositi troskove od 20 000 kuna.NIKAD VIŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIKAAAAAAAAAAAADDDDDDD VISEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare