To je to što me zanima!

Želite biti na čelu Zagrebačkog holdinga? Evo traženih uvjeta

Za predsjednika Uprave traži se minimalno 15 godina radnog iskustva, od čega pet na rukovodećim pozicijama, dobro znanje engleskog i poznavanje rada na računalu
Vidi originalni članak

Zagrebački holding bira novo vodstvo, a natječaj za predsjednika i četiri člana Uprave po prvi put je raspisan javno i objavljen na portalu Moj posao

Za predsjednika Uprave traži se minimalno 15 godina radnog iskustva, od čega pet na rukovodećim pozicijama, dobro znanje engleskog jezika te standardno poznavanje rada na računalu. Osim predsjednika Uprave, Holding traži još četiri člana Uprave - i to za sektore javne nabave, komunalne usluge, financije i pravne poslove

Član Nadzornog odbora Holdinga, Vladimir Ferdelji rekao je za portal Zagrebancija kako je cilj da se na spomenutim pozicijama nađu najbolji kadrovi. Dodao je kako se javnim putem želi prikupiti što širi krug ljudi da bi se detaljnim analizama i ciljevima koji su postavili kandidati, sučeljavali njihovi programi.

Patrik Macek/PIXSELL

Za mjesto predsjednika Uprave važno je i prijašnje iskustvo u restrukturiranju poduzeća te ostali menadžersko-financijski poslovi. Naime, restrukturiranje podružnica s ciljem efikasnijeg poslovanja i rješavanje dugova koje je Holding nagomilao putem obveznica, samo su neke stavke koje bi kandidat u svome programu trebao imati. 

Međutim, ni godine iskustva ni dobar program ne moraju biti garancija za uspjeh. Zato Ferdelji tvrdi da će doći i do smjene novoizabrane Uprave ako ne postignu željene rezultate.

Zagrebački holding u oglasu navodi kako je angažirana agencija koja se bavi posredovanjem pri zapošljavanju. Kandidati odabrani temeljem priložene dokumentacije bit će pozvani na intervju nakon čega će biti odabrani oni koje će biti predstavljeni klijentu. Od tih kandidata zatražit će se da pripreme program rada u svom djelokrugu te da pristupe psihometrijskom testiranju.

Predsjednik i članovi Uprave se imenuju na vrijeme od četiri godine. Rok za prijavu je do 19. siječnja, a nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Fighter for Justice 06.01.2015.

    Ja znam neke ljude koji su dobili otkaz bar njih 5 da su stariji od 50 -Svi brinete o mladima, a tko ce zaposlit opet ove starce? Osobno nemam nista protiv mladih ipak mislim da bi prema starijima trebali imati vise postovanja nek odrade jos to malo preostalo pa ce i mladi doci na red!

  • diba_1 06.01.2015.

    navodno da je Bandić dobro govorio jezike, i bio dobar na računaru, pa postavljaju uvjete kako bi mu našli adekvatnu zamjenu.

  • AlexandarDrzaic 06.01.2015.

    I da imas kupljenu diploma..najčešća je prometni fax

Komentiraj...
Vidi sve komentare