To je to što me zanima!

'Željeznička nesreća je rizik posla, događa se i Nijemcima'

Premijer Zoran Milanović kaže da o željezničkoj nesreći kod Labina Dalmatinskog treba provesti strogu i objektivnu istragu. Kaže i da treba modernizirati pruge
Vidi originalni članak

Taj je događaj rizik posla i treba biti svjestan da se to događa i u Francuskoj i u Njemačkoj, rekao je u petak premijer Zoran Milanović i tako komentirao željezničku nesreću u četvrtak kod Labina Dalmatinskog. Rekao je i da se treba provesti stroga i objektivna istraga o nesreći. Dodao je i da će ulaganje u modernizaciju željezničkih pruga biti posljednja velika investicija.

- Prije svega, modernizirat će se pruga Rijeka-Zagreb. Nema mogućnosti za izgradnju željezničkih smjerova prema Dalmaciji jer je riječ o prevelikim ulaganjima - rekao je premijer. 

Podsjetimo, u četvrtak je vlak naletio na odron između Labina Dalmatinskog i Kaštela Starog.  Lokomotiva se prevrnula, a dva vagona ostala su na tračnicama. Strojovođa i pomoćnik lakše su ozlijeđeni, a 48 putnika prošlo je bez ozljeda. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • vkusrcu 13.09.2014.

    Ovaj mora da Googla po cijele dane tražeći usporedbe za svaku situaciju koja se dogodi..tako da ima ako treba i linkove za primjer.

  • plavi-9 13.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • argon 13.09.2014.

    ovaj je rupic sa milanom

Komentiraj...
Vidi sve komentare