To je to što me zanima!

Željka Markić doživjela potop: U ime obitelji bez zastupnika

Pod novim nazivom U ime obitelji - projekt domovina nisu uspjeli prijeći prag niti u jednoj izbornoj jedinici štoviše nigdje nisu osvojili više od 1,5 posto glasova
Vidi originalni članak

Udruga U ime obitelji 2013. godine imala je svojih pet minuta slave. Njihov referendum o brakovima lansirao ih je u sam vrh političke scene, predviđao im se uspjeh i na parlamentarnim izborima, a govorilo se i da bi se njihova čelnica Željka Markić mogla kandidirati za predsjednicu.

Kandidatura je ipak izostala nakon što im je propala referendumska inicijativa o preferencijalnom glasovanju, a u nedjelju navečer udruga je doživjela pravi potop.

Pod novim nazivom U ime obitelji - projekt domovina nisu uspjeli prijeći prag niti u jednoj izbornoj jedinici štoviše nigdje nisu osvojili više od 1,49 posto glasova.

Upravo tih 1,49 uspjeli su dobiti u prvoj izbornoj jedinici, a najveći poraz imali su u trećoj gdje je za njih glasovalo tek 0,4 posto birača.

Idi na 24sata

Komentari 218

  • Pero_Ždero 10.11.2015.

    Željka ,mani se ti politike .kuhača kokice ,2 pajceka malo vrta i to je tvoj domet.

  • trijezni zagorec 10.11.2015.

    nije ju podrzao veliki brat

  • Ray Barone 09.11.2015.

    Tko visoko leti, nisko pada...nje smo se riješili, da se još možemo riješiti HDZ-a, SDP-a, Pusičke, Čačića i Glavaša gdje bi nam bio kraj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare