To je to što me zanima!

Željka Markić i njezin suprug u godinu i pol kupili čak šest nekretnina za 400.000 eura

Čelnica udruge U ime obitelji Željka Markić i njezin suprug Tihomir od prosinca 2020. kupili su tri stana, imanje, te klet s vinogradom. Kažu da su sve privatne investicije povezane s poslovanjem
Vidi originalni članak

Tihomir Markić i njegova supruga Željka od prosinca 2020. godine do svibnja 2022. godine kupili su šest nekretnina za oko 400 tisuća eura bez da je na nekretninama vidljiva obaveza kredita, doznaju Index Istrage.

Tako su Markići u prosincu 2020. godine kupili trosobni stan u zagrebačkom kvartu Vrapče, a pet mjeseci kasnije uslijedila je kupovina trosobnog stana u novogradnji na Borovju te zemljišta u Istri o kojem su već detaljno pisali. 

U IME KVADRATA Markić gradi vilu u selu ljutog vampira, a drugu vilu na Šipanu iznajmljuje za čak 5000 eura...

Prošle godine kupljene su tri nekretnine, i to veće imanje u Mariji Magdaleni iznad Pušće pored Zagreba, stan u novogradnji u centru Dubrovnika s parkingom, a istog mjeseca Markići su kupili klet i vinograd u Voloderu u Moslavini. 

Sve ove nekretnine, prema ugovorima koje posjeduje Index, Markići su platili oko 400 tisuća eura, a još grade i opremaju u Istri.

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • panda2 09.09.2023.

    Nije mi jasno novogradnja u centru Dubrovnika plus trosobna novogradnja u Borovju plus trosobni stan u Vrapču, građevinsko zemljište u Istri i klet imanje....sve samo 400.000????? Pa daj nek nam da savjet kako?

  • GaviotoJoto 09.09.2023.

    Njoj Bog pomaže, a i molitva klečavaca na hrvatskim trgovima te razne Gospe. Njoj u stjecanju nekretnina pomažu i stihovi Thomsonove pjesme: Ivane Pavle Drugi, hrvatski te narod ljubi. A tu je i vidjelica Vicka.

  • 09.09.2023.

    Kad Hrvat ima onda se pljuje a kad ljigoslaven i tifusar prknizanski onda se hvale na sva zvona (ali ne crkvena)..... pljuc pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare