To je to što me zanima!

Željko Kerum je prvi put prespavao u novom domu

Skupocjeni Ferrari parkirao je u garaži koju nije zaključao. Kuća je u najelitnijem splitskom kvartu. Ne zna se je li i trudna Fani Horvat spavala u kući
Vidi originalni članak

Željko Kerum u petak navečer prvi je put prespavao u novoj kući na splitskim Mejama. Kuća se nalazi u najelitnijem splitskom kvartu, na Marjanskim obroncima. Radovi su dovršeni u rekordnom roku, u svega nekoliko mjeseci. Kuća od kamena potpuno je osvijetljena lampama ugrađenima u zidove oko kuće. Susjedi sve češće vide gradonačelnika kako dolazi i odlazi. Susjedi su potvrdili i da je posljednjih nekoliko dana u kući stalno upaljeno svjetlo. Kažu kako nisu vidjeli njegovu trudnu djevojku Fani. Željko Kerum je u jednoj od garaža parkirao crveni Ferrari šibenskih tablica, u vlasništvu njegovog prijatelja Josipa Stojanovića Jollya. Vrata garaže nije spustio, ali ulaz u nju nadzire kamera s lijeve strane zida.
U subotnje jutro, Kerum je rano izišao iz kuće, a vratio se oko 13 sati. Odvezao se i dovezao Ferrarijem. Ležerno odjeven i s karakterističnom kapom na glavi izišao je iz auta i popeo se u kuću. Najvjerojatnije je svratio na popodnevni objed.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • casio 01.02.2010.

    E,novinara. Taj će napravit karijeru,sigurno. Treba samo pokoju noć odčučat u grmlju kraj kuće nekog kapitalista i evo karijere.

  • marin.0202 01.02.2010.

    Bravo ,ljepo a neki nemaju danas u 21 stoljecu u ljepoj nasoj ni posten krevet za prespavat a kamoli i sobu, a stan, kuca sta je to??

  • scarlet-st 31.01.2010.

    Ja zaista ne mogu shvatit da se netko može potpisat punim imenom i prezimenom ispoda ovakvog članka.Svaka čast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare