To je to što me zanima!

Željko Kerum na listi na lokalnim izborima 2009. g.

Gospodarstvenik Željko Kerum spomenuo je i mogućnost formiranja "Kerumove liste" koja se, kaže, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj opciji
Vidi originalni članak

Splitski gospodarstvenik Željko Kerum, vlasnik tvrtke "Kerum", najavio je svoj politički angažman na lokalnim izborima u Hrvatskoj 2009. godine.
- U idućem mandatu, nakon izbora, utjecat ću na vlast u Splitu i u Splitsko-dalmatinskoj županiji - izjavio je Kerum na konferenciji za novinare povodom 18. godišnjice njegove tvrtke. Na upit hoće li se izravno kandidirati na izborima iduće godine, kazao je kako o tome još nije donio odluku. U tom kontekstu spomenuo je mogućnost formiranja "Kerumove liste" koja se, kako je rekao, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj opciji.
- Političke opcije će se priklanjati nama, a mi nećemo ići ni u jednu političku opciju, mi smo samostalni - zaključio je Kerum. Revizorske kuće, nastavio je Kerum, procijenile su da njegova tvrtka vrijedi 530 miljuna eura, a dugovi bankama iznose 100 milijuna eura.
Kerum je najavio i investicije u Splitu rekavši kako će u idućih tri do pet godina utrošiti oko pola milijarde eura za izgradnju 700.000 četvornih metara prostora.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare