To je to što me zanima!

Željko Kerum: Političari poput mene u Hrvatskoj ne postoje

Zašto ostajem u politici? Dovoljno je pročitati da je PDV smanjen na pet posto, kao da je to hrana! A na hranu je 25 posto! Što je tu luksuz?, pita se gradonačelnik
Vidi originalni članak

Nepravda me tjera naprijed, ja ovom društvu činim prihod, a ne rashod za razliku od moje konkurentske  političke oporbe, rekao je u četvrtak navečer u Dnevniku 3 HTV-a splitski gradonačelnik Željko Kerum i tako odgovorio na pitanje kako to da se predomislio i odlučio se opet kandidirati.

- Ja sam ovom društvu i gradu Splitu uplatio preko 100 milijuna kuna u mojoj poslovnoj karijeri, državi sam platio preko 2 milijarde kuna! Takvih političara u Hrvatskoj ne postoji! Ja sam iz biznisa došao u politiku, radio sam dobra djela i radim i danas. Nepravda me tjera da idem dalje, i naravno da ću ostati u politici - rekao je Kerum i napomenuo da ne zna koji je od političara uplatio dvije milijarde kuna državi.

- Zašto ostajem u politici? Dovoljno je pročitati da je PDV na novine smanjen na pet posto, kao da je to hrana! A na hranu je 25 posto! Što je tu luksuz? Znači da bi se pisalo dobro o političarima oni pogoduju privatnim vlasnicima tiskanih medija - rekao je Kerum.

'U Sabor ću ići kad će to nešto značiti'

Na pitanje kako objašnjava svoj nedolazak u Sabor, rekao je:

- Ja funkcioniram po prioritetima. U Sabor ću ići kada će to nešto značiti, saborski zastupnici nemaju mogućnost djelovanja, kad se tu nešto promijeni, ići ću češće u Sabor. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Maddog 09.03.2013.

    e ti si dušo doista nepopravljiv egoista,,,,političar ha ha ha najveći neradnik,to svakako jesi

  • papioo 09.03.2013.

    političar sa osnovnom školom

  • trlababalan99 08.03.2013.

    Da te nema ni filmaši te ne bi znali izmislit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare