To je to što me zanima!

Željko Stipić dao ostavku zbog neuspješnog školskog štrajka

Ovaj će štrajk ostati upamćen kao najduži štrajk bez ikakvog rezultata. To je i prvi štrajk zbog čijeg je neuspjeha odgovorna osoba podnijela ostavku, rekao je Stipić
Vidi originalni članak

Željko Stipić, predsjednik školskog sindikata 'Preporod', dao je u ponedjeljak ostavku zbog neuspješnog štrajka prosvjetara. 

- Ovaj će štrajk ostati upamćen kao najduži štrajk bez ikakvog rezultata. Premijer Zoran Milanović poticao je štrajk govoreći da će dani u štrajku učiteljima i profesorima biti plaćeni, a djecu se poticalo da ne dolaze u školu i da neće dobiti neopravdane sate. To je i prvi štrajk zbog čijeg je neuspjeha odgovorna osoba podnijela ostavku - rekao je Stipić podnoseći ostavku.

- Vlada ne samo da nije udovoljila zahtjevima za povećanjem plaća u prosvjeti od 4% već je pismom namjere i ponizila školske sindikate - kazao je Stipić.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • japanokinez 05.10.2015.

    Naj smješniji štrajk ikada. Ttaźiti nemoguce i dobiti ništa.

  • toma789 05.10.2015.

    Čovjek bi pomislio da ovi iz sindikata nisu šaka uhljeba pa da znaju što rade, ali izgleda da ne. Ako je sabor raspušten, nema vlade, zašto ideš postavljati štrajk? Što su oni mislili, tko će udovoljiti njihovim zahtjevima, ako sabor više ne radi, ne mogu se donositi preraspodjele niti da se žele. Svi bi trebali dati ostavku, jer rade gluposti, nesposobni su i na kraju će opet ispaštati učenici, ali i profesori koji će morati nadoknaditi štrajk

  • Miške 05.10.2015.

    Sindikalist se malo previše zaigrao. Pomislio je da je on gdja Markić. Ako nemaš podršku Kaptola, ne idi u štrajk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare