To je to što me zanima!

Žena (26) umrla dok je sa mužem gledala televiziju

Ana Jelavić (26) sjedila je pred televizorom sa suprugom. Najednom joj je pozlilo i uhvatila je muža za ruku. Počela se tresti i ubrzo se srušila
Vidi originalni članak

Oko ponoći sin je počeo zapomagati 'Mama, mama, Ani nije dobro!’. Počeli su je šamarati, polijevati vodom, no ništa nije pomoglo. Ležala je otvorenih očiju i usta, još u šoku pričao je u četvrtak Ilija Jelavić, svekar Ane Jelavić (26). Ana se u srijedu, kao i svakog dana, oko 23 sata vratila kući u Mejni u Hrvatskom Leskovcu kraj Zagreba.  Radila je u tobaccu u Importanne Galleriji u Zagrebu. Dok je sa suprugom Markom gledala televiziju, najednom joj je pozlilo. Supruga je primila za ruku i počela se tresti. Ubrzo se srušila. Ilija kaže kako je Hitna došla za samo nekoliko minuta.
- Pokušavali su je oživjeti više od sat vremena. Stvarno su ljudi dali sve od sebe, ali nisu je mogli spasiti - kazao je Ilija, dodavši da ju je volio kao vlastitu kćer.
- Nikad nije bila bolesna. Niti se žalila na bilo kakve bolove. Tog dana je oko 13 sati normalno bila kod zubara. Čak je i anesteziju dobila - čudio se Ilija. Nada se kako će im liječnici nakon obdukcije moći reći zašto je Ana umrla. Ana i Marko u braku su bili tri godine. Imaju kćerkicu (2), kojoj još nisu rekli da mame više nema.

PROŠLE GODINE IZGUBILA BEBU
Ana i Marko Jelavić u studenom prošle godine dobili su još jednu bebu. No umrla je odmah nakon porođaja zbog začepljenja dišnih puteva. Obitelj kaže da se mlada majka nikad nije oporavila od tog šoka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • katarinan 26.04.2009.

    to je strašno...nikad neznaš što te čeka,zato trebamo živjeti svaki dan kao da nam je zadnji. Govoriti svojim najmilijima koliko ih volimo i koliko su nam važni. Ne obazirat se na sitnice,već raditi lijepe stvari. Obitelji preminule iskrena sućut

  • aura 18.04.2009.

    Žao mi je obitelji i curice koja je tako odjednom i naprasno izgubila majku u najvedrijim i najljepšim godinama života. Ivančici malo više sućuti za druge ljude sigurno ne bi naškodilo, jer i ona može biti ta koja će \"kakati\" i umrijeti pa da upravo o njoj pišu novine i to u rubrici \"bizarnosti\"

  • alenCRO 18.04.2009.

    iwancica21 ti imas neki teski poremecaj u glavi kad pises takve nebuloze.iskrena sucut familiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare