To je to što me zanima!

Žena (31) se već dva puta htjela ubiti nakon poroda?

Rodilja (31) je skočila u noći na subotu s trećeg kata ginekološkog odjela novogradiške bolnice. Žena je pala na stablo i teško se ozlijedila
Vidi originalni članak

Rodilja M. B. (31) pala je u srijedu s terase rodilišta na trećem katu Opće bolnice u Novoj Gradišci. Pri padu s visine od 8,4 metara teško je ozlijedila kralježnicu. Nešto prije 4 sata ujutro su ju pronašli. Pružili su joj prvu pomoć i hitno ju prevezli u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu. Zadržana je na liječenju. U službenom policijskom izvješću stoji da je sve bio nesretan slučaj, no u bolnici se priča da je skočila s terase, najvjerojatnije zbog postporođajne depresije.
Ženi je to treći porod. Problema s depresijom nakon poroda imala je i prije nekoliko godina, nakon rođenja drugog djeteta. Obitelj je na moguće probleme upozorila liječnike. Večer prije nesretnog pada pregledao ju je liječnik te utvrdio da je sve u redu i dao joj sredstva za smirenje. Iako su ju u bolnici stalno motrili, ugrabila je trenutak i našla se na terasi. Nakon pada bila je pri svijesti. Pad joj je, prema neslužbenim informacijama, ublažila krošnja drveta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • plavamala1 15.12.2008.

    ovaj slučaj nije prvi put zabilježenu novoj gradišci. Nesretna žena je moja susjeda i sasvim normalna žena, prvo djete je rodila bez ikakvih problema, dok su se po završetku druge trudnoće javili problemi. dežurno osoblje je znalo za te probleme i trebali su je držat pod strogim nadzorom. a ne ostavit odključan balkon i nju bez nadzora...šta rodilja ima tražit na balkonu u 4 sata ujutro?? Šta osoblje radi za vrijeme 3. smjene..iz priloženog vidimo da ne rade svoj posao, pa da zbog nečije nemarnosti 3 djece ostane bez majke i suprug bez žene..to doista nema smisla!!!!!

  • druja 15.12.2008.

    Tea, život nije plan niti nacrt. A djeca su blagoslov. Sretan ti život.

  • istrijanka 14.12.2008.

    Iz pročitanog se vidi da ovdje, većinom ,komentiraju ili pripadnici muškog spola ili one koje nikad nisu rodile(ili oni koji su možda bili u doticaju s tim)..onda najbolje ne komentirati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare