To je to što me zanima!

Žena (32) ubila supruga pa ga htjela skuhati da se riješi trupla

Policija je objavila kako je truplo pronašla u komadima koje je žena htjela skuhati. Muža je navodno ubila nakon što je pokušao napastovati njezinu 18-godišnju kćer
Vidi originalni članak

Policija u Pakistanu uhitila je 32-godišnju Zinab Bibi nakon što je ubila svojeg 40-godišnjeg muža i pokušala se riješiti trupla kuhanjem dijelova tijela, piše CNN. Uhitili su i njezinog nećaka Zahira Ahmeda (22). Žena je navodno izjavila kako je ubila svojeg drugog muža koji je htio napastovati njezinu 18-godišnju kćer iz prvog braka.

Truplo je narezala na desetak dijelova i htjela ih skuhati kako bi se smanjili i stali u manju vrećicu.

Policija je objavila kako je pri uhićenju u kući zatekla nećaka koji joj je pomagao rezati truplo. Muškarca još nisu identificirali. Žena i nećak su u pritvoru u Karačiju, a ona je izjavila kako ne žali zbog svojeg postupka,.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • user_60928 02.12.2011.

    Jel dodala vegetu?Ako je onda O.K.

  • tehniks 28.11.2011.

    10% kaustične sode od težine otpadaka,1 kazan od 150-200 litara,vode po potrebi da prekrije sve,kuhati nekoliko sati dok se na površini ne napravi deblji sloj SAPUNA,i dok se ne rastopi sve u vodi tako da nema krupnijih komada. Na dnu mogu ostati samo zubi od svinje/krave/nečeg drugog,jer se zubna caklina ne može otopiti u kaustičnoj sodi. Po završetku kuhanja isključiti ili ugasiti vatru i sačekati da se sapun malo ohladi i skruti.Pažljivo ga izvaditi kakvim vilama iz kazana,dobro ispolijevati hladnom vodom da se ispere svaki trag kaustične sode,te izrezati nožem na kocke i koristiti kod pranja robe i ruku/tijela. Preostalu vodu prosuti pažljivo u kakvu vodu da ode.Držati djecu podalje tijekom kuhanja sapuna!

  • miladraga 28.11.2011.

    Ako je štitila kćer kao što kaže, neka ga je!

Komentiraj...
Vidi sve komentare