To je to što me zanima!

Žena (43) pala sa traktorske prikolice i teško se ozlijedila

Traktorom je upravljao muškarac (51) po strmoj nizbrdici i neravnom kolniku dok je žena sjedila na sijenu natovarenom na prikolici. Izgubila je ravnotežu i pala na kolnik
Vidi originalni članak

U padu iz traktorske prikolice pune sijena u utorak se oko 15 sati teško ozlijedila žena (43) u Obrežu Vivodinskom pokraj Ozlja. Traktorom je upravljao muškarac (51) iz Ozlja po strmoj nizbrdici i neravnom kolniku dok je žena sjedila na sijenu natovarenom na prikolici. 

U jednom trenutku se tijekom vožnje zanijela prikolica te je žena izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Protiv 51-godišnjaka će biti proslijeđena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tatamlata 20.06.2012.

    Po koji put je to ove godine? Sad ce opet neki reci da je to tako na selu jer nema druge mogucnosti za transport . BTW: Bas me zanima dokad ce onaj laznjak kopirat moje avatare ;/

  • nselimo1 20.06.2012.

    Nikad mi nije bilo jasno kako se uspiju popeti na vrh sjena. Nama u autu traže kajševe i šta ti ja znam, a svaki dan im prolaze takvi traktori, gdje je oćito da su ljudi u opasnosti i nikad nisam čula da su nekog kaznili.

  • timica2 20.06.2012.

    Opetttt.???Svaki dan netko nastrada na sličan način.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare