To je to što me zanima!

Žena (46) iskočila iz kamiona u vožnji, teško je ozlijedila glavu

Teretnjak je vozio T.D. (36) iz Splita. Žena je u vožnji otvorila vrata i iskočila van. Pala je na rub ceste. Hitna ju je prevezla u bolnicu gdje su je zadržali na liječenju
Vidi originalni članak

Vozači su začuđeno gledali intervenciju Hitne pomoći u Mlinima u Župi dubrovačkoj u četvrtak u 21.20 zbog koje je promet na toj cesti neko vrijeme bio otežan. Liječnici i vozači automobila s asfalta su podignuli onesviještenu B. F. (46) iz Dubrovnika. Iako se isprva mislilo da ju je udario automobil, ustanovilo se kako je žena teško ozlijeđena jer je tijekom vožnje otvorila suvozačka vrata te iskočila iz jurećeg teretnog vozila Mazda dubrovačkih registracija koji je vozio T. D. (36) iz Splita. Vozač je odmah zaustavio kombi i pozvao Hitnu. Nije pokušavao pobjeći.

Žena je pala na rub ceste i nekoliko se puta prevrnula. Teško je ozlijedila glavu. Hitna pomoć ju je odvezla u dubrovačku bolnicu, gdje su je zadržali na daljnjem liječenju. Nije u životnoj opasnosti.

Policija jučer nije znala koliko je brzo kombi jurio kad je žena iskočila. Žena nije sposobna razgovarati, pa policija još ne zna točne okolnosti nesreće, a s vozačem su razgovarali.

Neslužbeno doznajemo da su se zbog prijašnjih nesuglasica muškarac i žena svađali tijekom vožnje, a ona je odjednom, u naletu ljutnje, zgrabila kvaku i bacila se kroz vrata. Sumnja se da su muškarac i žena bili u ljubavnoj vezi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • bankina 18.02.2012.

    Da nije htio malo ,,Čačkat,, mečku pa se žena prepala...

  • rescueST 18.02.2012.

    Kamion je vozilo C kategorije (C1, E...), a nikako B kategorije. Zašto je žena iskočila, ne znam, niti pravdam nju, niti njega, ali moram se osvrnit na to, da je opet "krivac" vozač kamiona, iako mazda kamion nije ni vidila. Kombi je jedno, kamion je drugo...ako je iskočila iz kombija, nije iz kamiona, uskladite naslov i članak u tekstu. Žena je iskočila iz kombija, a ne kamiona, razlika je u masi vozila, nosivosti vozila i kategoriji potrebnoj za upravljanje vozilom. Za nijedno zlodjelo nema opravdanja, ali šta nije kamion, nije kamion... Nakon slučaja Paravinja pokrenili ste svojevrsni medijski linč na sve vozače kamiona. Svojim pisanjem ste samo stvorili jednu averziju prema jednoj profesiji, a zanimljivo je da kad novinar počini šta, nikad se u naslovu ne pojavi recimo; "Novinar vozio pijan i izazvao prometnu" ili "Novinar zatečen...", niti iko uopće sazna da je rijeć o novinaru, jedino ako vas policija zaj...pa na konferenciji za novinare napomene da je riječ o novinaru, dok vi i dalje sve ostale profesije prozivate, bilo da su ljudi u službi ili ne, a najviše se to vidi u slučaju policajaca (policajac izvan službe...policijski vježbenik...završio policijsku školu...sve to vrišti iz vaših članaka.). Izvještavajte objektivno i jednako u svim slučajevima i u skladu s činjenicama...

  • amiki 18.02.2012.

    Ljubavbnici se posvađali.kakvo silovanje,i usporedbe s Paravinjom.Tko zna iz kojeg se razloga odlučila na to.Možda ju nije htio ostaviti u neuračunljivom stanju samu,nego ju odvesti na sigurno.Pa nije ni otišao niti ju ostavio,nego pozvao hitnu sačekao policiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare