To je to što me zanima!

Žena pala s prikolice, a na nju traktor koji je vozio njen muž

S.K. na nizbrdici je izgubio nadzor nad traktorom. Njegova supruga K.K. je pala s prikolice, a na nju traktor. Ženi nije bilo spasa. Podlegla je teškim ozljedama
Vidi originalni članak

Nešto iza 15 sati u mjestu Selnica kod Marije Bistrice u prevrtanju traktora poginula je žena (59). Traktor je vozio njezin suprug S.K. Susjedi kažu da im je nesretni muškarac ipričao kako mu je traktor 'iskočio iz brzine' na nizbrdici. Izgubio je nadzor i udario u stup.

K.K. je sjedila na prikolici te je pala, a na nju se prevrnuo traktor. U pomoć je priskočio susjed, koji je sa svojim traktorom uspio podići prevrnuti traktor. Ženi nije bilo spasa, preminula je na mjestu. Policija na mjestu nesreće obavlja očevid.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • poskok st 14.08.2012.

    hajdemo logično, nizbrdica, traktor naprijed, prikolica iza, žena pala sa prikolice, traktor pao na ženu po logici traktor je krenuo uzbrdo što tu smrdi???????????

  • povjetarac15 14.08.2012.

    Tužno, tužno :((

  • vitaminix 13.08.2012.

    bem te živote, cijeli život se mučiš, radiš i onda oavko iznenadno skončaš a najgore je kad je u tom trenutku i član obitelji koji ti ne može pomoći, njemu je sad možda i najgore :-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare