To je to što me zanima!

Žena (76) ozlijeđena u požaru stana u Puli: Bila je ošamućena

U stanu je izgorio kauč i dio namještaja. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi. Policija kaže da je uzrok požara prijenos topline sa plinske grijalice na namještaj
Vidi originalni članak

Žena (76) zapomagala je u petak u svom stanu u Puli, u kojem je izbio požar. Centar 112 zaprimio je dojavu da je oko 14:10 sati došlo do požara stana u Jeretovoj ulici br. 1. Starija žena koja sama živi u stanu ostala je zaključana, te je pala i zapomagala. 

Na mjesto događaja upućena je HMP Pula, JVP Pula i PP Pula.

- Izašli smo sa tri vatrogasna vozila i šest vatrogasaca na mjesto događaja. Požar je izbio na drugom katu tako da smo do stana u kojem je bila žena morali upotrijebiti ljestve i razbiti prozor. Žena je bila ošamućena. Pomogli smo joj zajedno s djelatnicima pulske hitne pomoći, i žena je prevezena u pulsku bolnicu na liječenje - rekao je Klaudio Karlović, zapovjednik pulskih vatrogasaca. 

U stanu je izgorio kauč i dio namještaja. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi. Policija kaže da je uzrok požara prijenos topline sa plinske grijalice na namještaj, pri čemu je ozlijeđena žena.
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare