To je to što me zanima!

Žena br. 4: Kerum slomio srce jednoj Splićanki (22)?

Studentica je navodno neutješna otkad je saznala da Željko Kerum čeka bebu s Fani. Ona je, priča se po Splitu, stvarno bila zaljubljena u Keruma...
Vidi originalni članak

Kerumov profinjeni pristup i financijsko zaleđe, po svemu sudeći, nisu upalili samo kod Fani Horvat. Splitski gradonačelnik je, čini se, parangal bacao na sve strane. Splitom se proširila priča kako je Kerumova javna objava izvanbračne afere slomila srce 22-godišnje studentice. Djevojka je navodno također bila u vezi s Kerumom posljednjih godinu dana, ali za razliku od supruge Ankice nije imala pojma o njegovoj vezi s Fani. Unatoč svim poslovnim i gradonačelničkim obvezama Kerum je uspješno balansirao između obitelji i (najmanje) dvije ljubavnice. Bliski prijatelji studentice kažu kako je neutješna otkako je u medijima doznala da njen dragi čeka bebu. Njena iskrena tuga, kažu prijatelji, potvrđuje da ga nije voljela samo zbog novca i redovitih darova. Ljubavnica za koju svi sada pouzdano znaju, Fani Horvat (24), ne dolazi iz imućne obitelji, a odrasla je s majkom i bratom Sašom, prenosi tjednik Gloria. Roditelji su joj se razveli kad je bila tinejdžerica. Otac joj je radio na održavanju u Košarkaškom klubu Split, a tamo je upoznao drugu suprugu, koja je u klubu radila kao čistačica. Fanin brat Saša, inače bivši pomorac, danas je poduzetnik i u Kerumovoj zgradi u Mažuranićevoj ulici ima trgovinu Liscinog donjeg rublja. Također se priča da upravlja poslovnim prostorima u toj zgradi. Fani je vlasnica četiri tvrtke (Sunčani odmor, Torzo, Escenta i Bulga) i 11 trgovina diljem Hrvatske. U njima prodaje odjeću, obuću te dječju opremu. Priča se da je Keruma upoznala na jednom od izbora za Miss sporta. Nakon završetka 1. gimnazije u Splitu upisala je kineziologiju, ali je sada studentica Zagrebačke škole za menadžment. U zagrebačkom stanu njenog brata Saše jučer nije bilo nikoga.

KERUMOV SIN JOŠKO JE ŠOKIRAN
Dok su Kerumova supruga i kći znale da Željko ima ljubavnicu i da  bi ih mogao napustiti, sin Joško navodno nije znao ništa o očevim avanturama. Joško naime ima šećernu bolest, te mu Kerum, kako piše Večernji list, zbog toga nije htio reći istinu. Joško je tako za ljubavnicu doznao iz medija što ga je navodno šokiralo. Kerum i Joško su bili jako vezani te je sin oca odgovarao da proda tvrtku Kerum i obećao mu je da će ju on jednoga dana voditi. No sada navodno više ne misli tako. Zbog toga bi Kerum tvrtku ipak uskoro  mogao prodati.  

Idi na 24sata

Komentari 72

  • viševka 23.10.2009.

    misli da je zgodan a ustvari je samo bogat

  • viševka 23.10.2009.

    misli da je zgodan a ustvari je samo bogat

  • sablja 23.10.2009.

    Sad će se svaki dan javiti neka nova \"zaljubljena\" curica. A kako i ne bi kad je \"Kazanova\" bio široke ruke. Kao vjernik i katolik nije škrtario. Dijelio je sve što ima, pa i sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare