To je to što me zanima!

Žena i sin se trebali vratiti Koradeu na dan uhićenja

U kafiću Best prepao je vlasnicu i goste mašući nožem, nitko ga nije teretio za prijetnje. Priznali su da su se uplašili, ali neće svjedočiti protiv njega
Vidi originalni članak

Krim-policija protiv Marija Koradea (19) neće podnijeti kaznenu prijavu zbog nedjeljnog incidenta. Na grobu Gorana Hudića (15), očeve najmlađe žrtve, razbio je samo bocu. Iako je u kafiću Best prepao vlasnicu i goste mašući nožem, nitko ga nije teretio da im je prijetio. Priznali su samo da su se uplašili, ali neće svjedočiti protiv njega. U nedjelju mu se, kako je pričao, trebala vratiti nevjenčana supruga Lea s tromjesečnim sinom Ivanom. Kad su ga uhitili, odustala je od povratka, nakon što ga je dva mjeseca ranije prijavila za nasilje. Prekršajna sutkinja u Zlataru zbog toga bi mu mogla odrediti obveznu mjeru zaštite i poslati ga u obiteljsko savjetovalište.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • whiteangel23 29.10.2008.

    i zena kaze da je nije tukao i usput mu se vraca?! i policija nista ne moze jer je povukla izjavu...sto zeli da joj mozda ubije i sina u tom pohodu?

  • sanja4 28.10.2008.

    šta su oni ,monstrumi?

  • fulltimemom 28.10.2008.

    nemogu vjerovati da ga se nitko ne usudi teretiti za nista,da se skupi ekipa gore i da ga svaki dan dobro izlemaju da vidis kako bi smirio strasti, mario preseli se u moj kvart slobodno ,brzo bi ti odrezali krila. puj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare