To je to što me zanima!

Žena s velikim grudima starcu ukrala 200.000 kuna iz kuće

Žena je rekla da za prijatelja traži stan, a Nikola R. (81) ju je pozvao da pogleda stan koji on iznajmljuje. Ženu je upoznao samo sat vremena ranije u gradskom busu
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci traže kradljivicu s natprosječno velikim grudima, navodno sudionicu Domovinskog rata, nižeg rasta i smeđe kose koja je umirovljeniku Nikoli R. (81) ukrala životnu ušteđevinu, preko 200.000 kuna. 

Nikola je ženu sreo u autobusu dok se 4. prosinca vraćao s groblja Mirogoj. Sjeo je kraj nje, a ona je započela razgovor predstavivši se kao Kata iz Slavonskog Broda. Rekla je da ima 59 godina i da trenutno živi na Črnomercu. Ispričala je Nikoli da je 20 postotni invalid i da ima geler u nozi iz rata te je pojasnila da šepa jer je ostala bez palca. 

Nikola i Kata su popili kavu kod Katedrale, a zatim krenuli kod Nikole u Savski Gaj jer je Kata navodno tražila stan za prijatelja liječnika, a Nikola je iznajmljivao stan u svojoj kući. 

Dok je Nikola kuhao kavu, Kata je više puta odlazila u WC i razgledavati ostale sobe. Iz ormarića s alkoholom odnijela je 20.000 eura i 70 tisuća kuna, zaključala vrata ormarića i ponijela ključ. Nesretni Nikola kaže da je odmah vidio da u zahodu fali nekoliko rola papira, no tek je sutra shvatio da nema novca. 

Za Slobodnu Dalmaciju je rekao da je 50 godina radio za taj novac i da je njime htio na proljeće platiti odlazak u starački dom, a bez svega je zbog naivnosti ostao u samo pola sata. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • realan123 21.12.2010.

    da je bar malo poliznul

  • SVEZNALICA 21.12.2010.

    Od dedekove love stavit će silikone u sise,hahaha

  • micinja 21.12.2010.

    žao mi je dede ako je imao zaista toliko love,ali je i smotan ko sajla da drži to u stanu.a drugo ako mi je cica ubojica klepila pare to vam samo eto govori u kakvom društvu živimo...smiješno i sramotno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare