To je to što me zanima!

Žena, majka i studentica: Ona je Super-Fani Željka Keruma

Životna partnerica splitskog gradonačelnika, Fani Horvat (27), upisala je kineziologiju, no čim je upoznala Željka Keruma, odlučila se za drugo zanimanje
Vidi originalni članak

Fani Horvat (27), životna partnerica splitskoga gradonačelnika Željka Keruma (51), upisala je Specijalistički diplomski stručni studij na privatnoj Zagrebačkoj školi ekonomije i managenementa. Odabrala je usavršavanje iz financija i računovodstva koje traje godinu dana. Studij rađen po MBA programu, koji je tipičan za sve vrhunske poslovne škole u svijetu, stoji 57.000 kuna. Nakon što ga završi, Fani će imati titulu stručnog specijalista poslovne administracije.

Kako doznajemo, Fani se, uz brigu oko dvogodišnjeg sina Frane, potpuno posvetila učenju, pa vrlo rijetko Keruma prati u noćnom životu. Budući saborski zastupnik nastoji joj dati što više prostora za učenje, ali često je, doznajemo, zove na mobitel da provjeri kako je Frane i kako joj ide učenje. Godine 2010. završila je četverogodišnji studij ekonomije i poslovnih financija.

Tijekom studija je i radila. Diplomirala poslovne financije. U biznis je ušla još 2005. kad je osnovala turističku agenciju. Tijekom studija vodila je ukupno pet tvrtki te 11 trgovina odjeće i obuće u cijeloj Hrvatskoj. Na kraju 2009. dugovanja bankama, dobavljačima i “bliskim pravnim osobama” dosegnula su 47,9 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • papioo 13.12.2011.

    jel ti fani njemu pokriješ glavu kad ste u krevetu

  • peki54321 08.12.2011.

    osjećam se kao budala kad ovo čitam.....meni je 27 godina kao njoj, radim preko 5 godina u financiskom sektoru, poznajem 2 jezika savršeno u govoru i pismu,radim u dobroj firmi itd. a plaća mi je smiješna......hmm, možda su na njoj te tvrtke ili ona ih na papiru vodi, ili aprimi njihova financiska izvješća pa ih ko fol pročita. Po ovom čanku ispada da njezin dan traje 48 sata a sastoji se od učenja,učenja,učenja, vođenje firmi, preslačenje pelena svome djetetu i Kerumu....i još mnogo toga...super

  • jopipa 07.12.2011.

    lipša mu je prva žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare