To je to što me zanima!

Žena mu smršavila 20 kg i ostavila ga zbog drugoga

Hannah Waterman (34) na Božić je priznala mužu Rickyu da ga više ne voli i da ima drugoga. On za sve krivi njezinu dijetu i veliku promjenu imidža
Vidi originalni članak

Britanskom glumcu Rickyu Grovesu (41) ovaj Božić nije bio najsretniji. Supruga Hannah Waterman (34) priznala mu je kako ga više ne voli i da ga je varala te da je za nju brak gotov. Rickyeve muke započele su još prije četiri mjeseca. Tada je Hannah odlučila smršavjeti. Započela je sa strogom dijetom i vježbanjem. Smršavila je 20 kilograma, snimila DVD i od debeljuce postala pravi model. Ricky za sve krivi Hannahin novi izgled.
- Slomila mi je srce rekavši mi da me ostavlja. Ne znam tko joj je ljubavnik i ne želim ni saznati. Nova Hannah promijenila je karakter. Od žene s manjkom samopouzdanja postala je živahna zavodnica - kaže shrvani Ricky koji još sa prsta nije skinuo vjenčani prsten. Ricky kaže kako je dijetni režim u potpunosti ovlada Hannahinim i njegovim životom. Kaže da je ona u vrijeme mršavljenja bila opsjednuta svojim tijelom. Glumac kaže kako je njegova supruga tada imala živčane ispade kojima inače uopće nije bila sklona. Hannah je u vrijeme mršavljenja u kuću postavila nekoliko vaga i mjerila težinu ujutro, nakon vježbanja, nakon prvog obroka, poslije ručka i prije spavanja. Za tim trenera, koji su vježbali s njom, Ricky kaže kako su bili zatjevni i nametljivi.
- Mislim da sada ima premalo kila, premršava mi je. Da sam znao da će nam vježbanje i dijeta uništiti brak ne bih nikad dozvolio Hannah da se upusti u takvo nešto - zaključuje Ricky.
On i Hannah upoznali su se na snimanju serije EastEnders. Bila je to ljubav na prvi pogled. Nakon samo nekoliko mjeseci veze par se preselio u zajedničku kuću.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • xxdjolexx 10.01.2010.

    kad se udeblja,eto nje nazad........

  • ja___zg 10.01.2010.

    nije moguće da ova ima 34 godine.. pa izgleda ko da joj je najmanje 55 godina!!!

  • rivley 10.01.2010.

    ..izgubila na kilogramima dobila na gluposti.. xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare