To je to što me zanima!

Žena na Novom Zelandu umrla od Cole, pila je 7 litara dnevno

Majka osmero djece dnevno je pila oko 7,5 litara Cole, a njezina obitelj potvrdila je kako je bila potpuna ovisnica o tom piću. Također, bila je i strastvena pušačica
Vidi originalni članak

Novozelanđanka Natasha Marie Harris (30) preminula je u veljači 2010. od srčanog udara. Nakon istrage o smrti patolog Dan Mornin je utvrdio kako je vjerojatno patila od hipokalcemije, odnosno manjka kalcija u organizmu. Uzrok tome vjerojatno je bila prevelika konzumacija Coca-Cole i loša prehrana. Uz to, patila je od kroničnog trovanja kofeinom, piše New Zealand Herald.

Majka osmero djece dnevno je pila oko 7,5 litara Cole, a njezina obitelj potvrdila je kako je bila potpuna ovisnica o tom piću. Također, bila je i strastvena pušačica. U prosjeku je pušila oko 30 cigareta dnevno. Obitelj preminula žene smatra kako je ipak Coca-Cola najviše pridonijela njezinoj smrti te da bi na popularnom piću ubuduće trebalo biti upozorenje da je štetno. 

Tvrtka Coca-Cola odgovorila je da su njezini proizvodi sigurni te da je medicinski dokazano da prekomjerna konzumacija bilo koje tekućine može imati ozbiljne zdravstvene posljedice.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • paula109876 07.05.2012.

    Ovo je možda Big Mama kad je toliko popila Cole :-/

  • magdalen 22.04.2012.

    umla od coca cole? a 30 cigareta na dan je sigurno bilo jaaaako zdravo.

  • ada47 22.04.2012.

    savršena reklama i savršeno ubitačna Coca Cola, ona i u malim količinama nije dobra...pokus...staviti kroz noć komad mesa i zaliti je colom, drugi dan mesa više neće biti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare