To je to što me zanima!

Žena nosila goruću plinsku bocu da spasi vikendicu

U mjestu Kozjača kraj Velike Gorice u petak oko 17 sati starica je, kako bi spasila kuću, iznijela goruću plinsku bocu ne mareći za svoje ozljede
Vidi originalni članak

Gorim, gorim!, zapomagala je Marija Pukšić (79) u petak oko 17 sati ispred vikendice svoje kćeri u Kozjači kraj Velike Gorice. Susjed Ivan Golubović prvi joj je priskočio u pomoć.
- Zatekao sam je gotovo potpuno golu. Odjeća na njoj skroz je izgorjela, a iz plinske boce koju je izvukla iz kuće još je sukljao plamen. Bila je pri svijesti i kričala da joj je zima. Otrčao sam po deke i pozvao njezina sina - ispričao je Golubović.  Drugi susjed za to je vrijeme nazvao vatrogasce. Mariju su s opeklinama na 80 posto tijela prevezli u zagrebačku Traumu, gdje je preminula u subotu ujutro. Kako pričaju susjedi, Marija je održavala vikendicu dok joj je kći u Njemačkoj. Čude se kako se Marija usudila mijenjati bocu jer se uvijek bojala plina. Iz policije kažu da se zapalila smjesa plina i zraka zato što ventil na boci nije bio zatvoren.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MarijaaPukšić 15.04.2012.

    glupi steee :* kupite si život.

  • shpresa 27.10.2007.

    Eto, to se događa kad ljudi postave pogrešne prioritete u životu - a mogla je doživjeti stotu (bi sigurno,ako je sa 79 mogla nositi 30-ak kg, koliko teži puna boca plina)!!???

  • gardy 27.10.2007.

    kao da je od kire i željke antunovič

Komentiraj...
Vidi sve komentare