To je to što me zanima!

Žena od 30 godina zatočena u tijelu bebe, ne može ni govoriti

Da je Maria Audete do Nascimento dobila pravi lijek nakon rođenja, izliječili bi je. Pošto obitelj nema novca, Maria živi kao beba iako je odrasla žena od 30 godina
Vidi originalni članak

Brazilka Maria Audete do Nascimento zbog rijetke bolesti izgleda kao devetomjesečno dijete, a ima 30 godina. Rodila se sedmog svibnja 1981. godine i pati od teškog manjka hormona štitanjače. Zbog hipotireoze se nikad nije razvila ni fizički i psihički, piše The News Tribe. Ipak, da je dobila pravi lijek nakon rođenja, mogli su je izliječiti.

Marijina obitelj je siromašna. Žive u kući od blata u Ceari. O njoj brinu otac i maćeha Dora. Majka joj je umrla prije 13 godina. Nemaju novca za nikakav lijek za Mariju. Za sada još živi kao dijete. Ne može se brinuti sama za sebe. Ne može čak ni govoriti. Ipak, iako obitelji nedostaje mnogo toga, čini se kako im ne manjka ljubavi. Dora vjeruje kako je Maria Božji dar.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • brineta1509 29.11.2011.

    Žalosno kaj danas moras za sve na ovom svijetu imati novac... Netko ga ima toliko da se moze "kupati"u njemu, a netko nema ni da bi prezivio. Ova djevojka nikad nije ni dobila priliku za normalan zivot... Zar doista siromasni nemaju pravo na zivot?!

  • gđa78 28.11.2011.

    Ja bi za tako siromašne sa teškom bolešću uvela zakon koji se bi poštivao u cijelom svijetu-pomoć ako se može bez obzira o kojoj je bolesti riječ ako je izlječiva To se može napravit,jer kako se je moglo uvest u cijelom svijetu-crveni križ koji u ratu pomaže bilo kojoj strani!

  • MoreMore 28.11.2011.

    Unatoč siromaštvu i bolesti, oni mi izgledaju sretno i zadovoljno, a Dora mi izgleda kao da je baš istinski sretna što ju ima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare