To je to što me zanima!

Žena pala na cestu, bus prešao preko nje: Preminula u bolnici...

Žena je (53) u utorak ujutro iz nepoznatog razloga na nogostupu izgubila ravnotežu te tijelom udarila u bočnu stranu autobusa i pala na cestu. Autobus je u tom trenutku prešao preko nje...
Vidi originalni članak

U utorak oko 8.15 sati u Puli, 53-godišnjakinja je hodala nogostupom Dobriline ulice kada je iz nepoznatog razloga izgubila ravnotežu i tijelom udarila u bočnu stranu autobusa kojim je upravljao 42-godišnjak.

Nakon udara u autobus, žena je pala na cestu te je autobus prešao preko nje.

Kako javlja PU istarska, ozlijeđenoj ženi pružena je pomoć u Općoj bolnici Pula gdje je zbog teških ozljeda preminula oko 22.05 sati.

Tijelo preminule žene je po nalogu nadležnog državnog odvjetništva prevezeno na obdukciju na Odjel patologije u pulskoj bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • SmetlarIzRijeke 25.10.2018.

    Ok mene sad zanima tko je kriv? Sucut obitelji,ali hoce li vozac biti kriv ili starica ?

  • Antares777 24.10.2018.

    samo je bitno tko je kriv..... bio ne bio.... važno je naći krivca..... moguće se ptica pokakila na staklo šoferu i on trepnuo, a ženi pozlilo i pala dok je bus prolazio.... kako je mogao vidjeti i da je gmizao..... ma ovaj svijet je skroz otišao u ocat...... najbolje da se ne krećemo, ništa ne radimo, sjedimo u kući zatvoreni i ne dišemo.... to je jedini način da ti ne napakiraju da si kriv i zato što se ona ptica s početka priče pokakila na glavu ženi koja prolazi pored tebe ili na staklo od busa..... i lančanom reakcijom pokrenula događaje da žena završi pod busom, ašofer bude kriv

  • empatija 24.10.2018.

    Jadan vozač

Komentiraj...
Vidi sve komentare