To je to što me zanima!

Žena preminula nakon naleta auta u Slavonskom Brodu

Po dolasku hitne pomoći, pješakinja je prevezana u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je kasnije podlegla teškim tjelesnim ozljedama
Vidi originalni članak

Nakon naleta automobila u Slavonskom Brodu je u subotu ujutro preminula pješakinja (74), izvijestili su iz PU brodsko posavske.

Kako navode, dojavu o nesreći dobili su oko 8.26 sati. Na ženu je na križanju ulica Đ.Pilara-Trg Pobjede naletio automobil zagrebačkih registracija.

Teško ozlijeđena pješakinja voziloim Hitne medicinske pomoći prevezena je u slavonskobrodsku Opću bolnicu, gdje je od zadobivenih ozljeda preminula. Očevid policijskih službenika u vezi sa tim događajem se nastavlja, za 24sata kazao je Tomislav Kovačević, policijski službenik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kskldh 11.09.2022.

    Stvarno vas ne razumijem zašto 24 sata uopće postoji znam da samo radite svoj posao ali dali uopće točno znate što je bilo stvarno, tko zna samo će bog znati ta žena će cijeli život imati traume znam da je žena umrla i znam da nema izgovora za nečiju smrt ali nelad imam osjećaj kao da mislite da su to ljudi napravili namjerno

Komentiraj...
Vidi sve komentare