To je to što me zanima!

Žena šetala s bebom pa vidjela djevojku kako pada s mosta i spasila je: 'Ušla sam za njom'

Bebu koju je držala u naručju dala je starijoj kćeri, rekla joj da se ne brine, te bez razmišljala skočila u Vrbas i izvukla djevojku...
Vidi originalni članak

U petak oko 20 sati, maloljetna djevojka je pala s Gradskog mosta u Banjoj Luci. Hrabra Merima Gajić bez razmišljanja je skočila u ledenu vodu i spasila ju.

- Bez razmišljanja sam preskočila ogradu i spustila se niz brdašce prema rijeci. Uskočila sam u Vrbas i samo sam molila Boga da izvučem i djevojku i sebe jer je rijeka bila brza i nabujala. Uspjela sam nekako da je dovučem do obale gdje su nas sačekali policija, jedan čovjek i žena - ispričala je hrabra žena za Avaz.ba.

SLETJELI S CESTE Nesreća na A3 kod Okučana: Dvoje ozlijeđenih, vatrogasci iz kamiona morali izvući vozača

S mladom djevojkom nije uspjela progovoriti ni riječi jer je već pri izvlačenju bila polusvjesna, a dovođenjem na obalu u potpunosti je izgubila svijest. Policija je ženi javila kako je s djevojkomm sve u redu.

- Sinoć nisam razmišljala šta bi se moglo dogoditi. Ostavila sam dvoje dvoje djece, a treće, tuđe, išla spašavati. Drago mi je da sam je uspjela spasiti - dodala je ova heroina za portal Avaz.ba.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • majmunaš 19.05.2022.

    Jel Hana rodila? Ma!

  • AnezkaR 15.05.2022.

    Svaka joj čast, iako nisu napisali zašto je ta cura pala u rijeku? Jel se bacila ili što?

  • simonairena 15.05.2022.

    svaka cast, riskirati svoj zivot da spasis drugi🙏

Komentiraj...
Vidi sve komentare