To je to što me zanima!

'Žena u ljubičastom' zadnja je bila pred sobom malene Maddie

Dvoje svjedoka kazalo je da su vidjeli 'ženu u ljubičastom'. Luisa i njezin suprug Stefan prije 10 godina radili su kao konobari u resortu gdje je Maddie nestala
Vidi originalni članak

Istražitelji koji i dalje traže Madeleine McCann otišli su u Bugarsku u potrazi za Luisom Todorov (58) za koju vjeruju da je stajala ispred apartmana kad je djevojčica nestala.

Dvoje svjedoka kazalo je da su vidjeli 'ženu u ljubičastom'. Luisa i njezin suprug Stefan prije 10 godina radili su kao konobari u resortu gdje je Maddie nestala. Istražitelji su ih ispitali pet dana nakon toga i nisu više s njima razgovarali, a sada opet slijede trag koji ih vodi do 'žene u ljubičastom'. 

- Primijetila sam je jer je bila odjevena u ljubičastu odjeću. To mi je bilo čudno - kazala je istražiteljima Jenny Murat (79) čiji je sin bio prvi osumnjičeni, piše Daily Mail.

Za Maddie još traga četvero istražitelja, u početku potrage bilo ih je 31,  a budžet im je trebao istječi u rujnu. No, istraga je produžena zbog novog traga koji ih je odveo u Bugarsku. Zbog toga neki misle da je ovo samo pokušaj da se istraga, koja je dosad koštala 12 milijuna funti, produži još bar šest mjeseci. 


 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Deleted user 20.11.2017.

    Opet kapitalistička preopaganda

  • Yugonostalgicar 20.11.2017.

    Nemogu vise

  • Spider_1 20.11.2017.

    Ovo je vec toliko isfurana prica da je mala vec valjda stara baba, ak je ziva....pa vec 10 godina pisete a dnevno nestane na tisuce djece...cisti dokaz da samo prepisujete sto morate.

Komentiraj...
Vidi sve komentare