To je to što me zanima!

Žena vodila psa bez brnjice, ugrizao je dječaka (9) na ulici

Policija je prijavila ženu (68) koja je šetala psa bez brnjice i povodca nakon što je ugrizao za nogu dječaka (9) na ulici u Zadru. Dječak je lakše ozlijeđen...
Vidi originalni članak

Žena (68) je šetala svog psa bez povodca i brnjice u ponedjeljak oko 18 satu Ulicom Ivana Lucića u Zadru. Pas je ugrizao za nogu dječaka (9). Lakše ga je ozlijedio. Protiv vlasnice psa policija je podnijela optužni prijedlog zbog držanja životinje bez nadzora.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • FranjoBiskupović-Biskup 18.05.2011.

    ja imam psa mješanac šnaucera i tibetanskog terijera stalno je u stanu pošto sam u kolicima nečak ga vodi van na povocu a kad neko uđe kažem mu da neokreče leđa da ugrize par susjeda je u stanu ugrizo al sve upozorim da se nesmiju gurati lupkat i dirati kolica jer onda napada i grizeto sam vidio da nevoli pa sve upozorim na to..

  • Dijaspora 18.05.2011.

    Mene je prosle godine ujeo pas Tornjak pred mojim dvoristem bez brnjice lanca i sada smo na sudu treceg sestoog u Rijeci pa cemo da vidimo sta kazu pravnici

  • zippysnake 17.05.2011.

    Sused mi u zajednicko dvoriste dovodi ostrog psa (rotvajler ili slicno) bez brnjice i lanca. Kad god idem u dvoriste pas bijesno laje na mene i samo da ne ugrize! Sta da radim, ima li ko savjet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare