To je to što me zanima!

Žena završila popisivanje pa izgubila aktovku s podacima

Osijek: Popisivačica je torbu stavila na krov auta i odvezla se. Našla ju je prolaznica Jasmina Užarević i pozvala policiju. Policija je brzo pronašla neopreznu popisivačicu
Vidi originalni članak

Osječanka Jasmina Užarević pronašla je u srijedu u svojoj ulici u Bosutskom naselju kutiju popisivača stanovništva. Lako prepoznatljiva bijela plastična aktovka s preoznatljivim logom ležala je kraj kontejnera.

- Neki čovjek i ja smo prošli kraj te kutije i zajedno je pogledali. On se isto čudio. Ja sam je otvorila da vidim ima je li prazna, a unutra su bili ispunjeni papiri. Nisam htjela više čačkati jer sam pročitala da su to tajni podaci pa da ja još ne ispadnem kriva za nešto. Pozvala sam policiju. Upozorili su me da imam pravo na nagradu zbog pronalaska obzirom da je to državna imovina s tajnim podacima - rekla je Jasmina kojoj je neshvatljivo da netko tko radi na popisu stanovništva može biti toliko nemaran.

Policija je pronašla neopreznu popisivačicu. Kako im je objasnila, ostavila je slučajno aktovku na krovu auta i odvezla se.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • bebetto 08.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • classic 07.04.2011.

    Proljece u pravu si.... Iskreno strah me da ce nam nabit poreze na vodokotlice i kuhinjske plocice.... nisam popisivac al sam vidio te papire, Kad zavrsi inventura hrvata statisticki ce biti duplo manje nezaposlenih sto opet ide hdz-u u korist.....

  • komentatorica_1 07.04.2011.

    glupača

Komentiraj...
Vidi sve komentare