To je to što me zanima!

Žene gađale HDZ-ovce jajima, ministar Bačić dobio po cipeli

Policija je privela dvije žene zbog remećenja javnog reda i mira, a nakon obrade će odlučiti kakvu će prijavu podnijeti protiv njih, rekli su u PU splitsko-dalmatinskoj
Vidi originalni članak

Omiška policija privela je dvije mlađe žene koje su bacale jaja na članove HDZ-a prije početka skupa kojim je u tom gradu obilježena 21. obljetnica stranke. Žene su prije ulaska uzvanika u gradski komorni teatar Ilirsko sjemenište dobacivale: "Ovo vam je za Purdu, ovo za krizu, ovo za škver…". Jaje je pošpricalo cipele ministra Branka Bačića, ali mu ih je netko iz pratnje obrisao papirnatom maramicom, piše Jutarnji list.

Policija je privela revoltirane žene zbog remećenja javnog reda i mira, a nakon obrade odlučit će kakvu će prijavu podnijeti protiv njih, priopćili su u PU splitsko-dalmatinskoj.

Osim glavnog tajnika HDZ-a i ministra graditeljstva Branka Bačića na skupu su bili predsjednik Županijskog splitsko-dalmatinskog HDZ-a Krunoslav Peronja, gradonačelnik Ivan Škaričić i čelnik splitskog HDZ-a Dujomir Marasović.

Idi na 24sata

Komentari 469

  • TomislavSkrepnik 22.02.2011.

    trebale su ih gađati ne po nogama nego po glavi a ne samo njih nego cijelu vladu

  • kankan 22.02.2011.

    Ha! Ha! Ha!".... a neko mu je iz pratnje pobrisao maramicom cipelicu" Da umreš od smjeha, a je ti naš narod blesav. Jajčeko mu zmazalo cipelicu od 3000,00 kn , a pratnja kaj ima cca 3500,00 plaću mu pobriše maramicom cipelicu. Eto to smo mi Hrvatine: Dobri sluge , loši gospodari !!!

  • DJDJ_1 22.02.2011.

    P.S. treba uzet stara jaja mislim stvarno bi bilo šteta nova bacat...a i stara bolje smrde i morate misli da ima gladnih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare