To je to što me zanima!

Žene međusobno dilale heroin, a kad im se priključio muškarac sve propalo - dilerice su 'pale'

Policajci s odjela kriminaliteta droga u Zadru dvije su žene, u dobi od 39 i 57 godina, kazneno su prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama
Vidi originalni članak

Dvije Zadranke u dobi od 39 i 57 međusobno su prodavale i kupovale heroin. Trajalo je to, prema policijskim saznanjima, tri mjeseca.

Zadnji put, ove godine, u cijelu se priču uvukla i treća osoba  kojemu je starija žena pomogla  da dođe do heroina od mlađe Zadranke.

Tada su "pali" te su policajci s odjela kriminaliteta droga dvije žene kazneno prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

DOBIO KAZNENU PRIJAVU Uhitili dilera u Splitu: U stanu mu pronašli kilu trave i speeda

- Naime, 39-godišnjakinju se sumnjiči da je tijekom protekla tri mjeseca, od studenog do siječnja, na području Zadra u 29 navrata izvršila preprodaju manjih količina heroina 57-godišnjakinji. Nadalje, 57-godišnjakinju se sumnjiči da je u siječnju posredovala u daljnjoj prodaji heroina trećoj osobi - kažu šturo u policiji.

Saznajemo, međutim,  da je konzumentica od dilerice 28 puta u tri mjeseca kupila po 0,25 grama heroina za stotinjak kuna. Zadnji, 29. put vrećica s 0,3 grama heroina bila je namjenjena muškarcu.  Nije poznato da li je muškarac platio više jer je dobio 0,05 grama više i radi li se o "drukeru" s obzirom da on na koncu nije završio u prijavi.

PRETRES STANA Pronašli oružje kod dilera koji je pokušao pregaziti policajce

No, domaći dileri mogli bi se ugledati na izbornog kandidata za skupštinu distrikta Brčko u susjednoj republici. Osuđenom prodavaču "trave" Abdulahu Iljazoviću  predizborni slogan je bio "Kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega".

Pobjedio je na izborima i nedavno postao  najmlađi zastupnik u Skupštini.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zgbzagreb 16.01.2021.

    Treći je bio pandur

  • Zutiac 15.01.2021.

    Sta su jedna drugoj prodavale?

Komentiraj...
Vidi sve komentare