To je to što me zanima!

Žene o Josipoviću: On je naš najljepši predsjednik

Novoizabrani predsjednik države Ivo Josipović je u ponedjeljak posjetio Osijek. Oduševljeno ga je ispred hotela dočekalo nekoliko starijih građanki
Vidi originalni članak

Nekoliko starijih Osječanki u ponedjeljak se naguravalo na vratima hotela Central u Osijeku. Nestrpljivo su čekale novoizabranog predsjednika Ivu Josipovića. Čim je došao počele su ga pozdravljati, ljubiti i fotografirati se s njim. Rekle su mu i da je 'najljepši do sada'. Iznenađen, ali strpljiv, Josipović je smiješkom nagradio svaku damu i spremno pozirao mnoštvu fotoreportera. Susreo se i s gradonačelnikom Krešimirom Bubalom i županom Vladimirom Šišljagićem koji su tijekom predsjedničke predizborne kampanje podršku dali protukandidatu Milanu Bandiću pa se nagađalo da je zbog toga Josipović posjetio čelnike Osijeka u hotelu, na 'neutralnom terenu'.
- Ovdje se nismo našli jer je to neutralan teren već zato jer još nisam inauguriran za predsjednika i nisam u formalnom posjetu - kazao je Josipović. Nakon posjeta gospodarskoj komori Josipović je otišao u Vukovar. Početnim udarcem s centra nogometnog igrališta u Sportskoj dvorani Borovo Josipović će označiti početak humanitarne utakmice u malom nogometu za pomoć nastradalima u Haitiju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Studentica_20 27.04.2010.

    nije loš! hahaha...xD

  • olnada 09.02.2010.

    Neka on odradi svoj posao posteno,onda cemo pricati o ljepoti!

  • Iskrena 08.02.2010.

    HAHAHA! ŠTA JE VAMA ŽENAMA? ON VAM JE "NAJLJEPŠI"! DAJ BUDITE SVESNE SVOJIH RIJEČI! ČISTO I JASNO GLEDAM,ČITAM I NE VJERUJEMMMMM ŠTA VI MRMLJATE O NJEMU! OSTALJAJTE SVOJE OBITELJI I NAVALITE NA NJEGA! MA MISLIM..BEZ RIJEČI SAM SADA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare