To je to što me zanima!

Žene obožavaju kanadskog premijera koji se voli razgolititi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
LUDE SU ZA NJIM: Strastveni liberal Trudeau zarobio je srca biračica fotografijama na kojima pozira obnažen, a spreman je i za obračun u boksačkom ringu...
Vidi originalni članak

Kanada je dobila novog liberalnog premijera Justina Trudeaua (43) i žene su već lude za njim. Korisnice interneta bruje o ovom 'macanu' koji je stopama svog oca, bivšeg premijera Pierrea Trudeaua , došao na čelo Kanade. Strastveni liberal zarobio je srca svojih biračica i fotografijama na kojima pozira obnažen i spreman za obračun u boksačkom ringu.

POGLEDAJTE VIDEO: Govor zahvale novoizabranog premijera Justina Trudeaua

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već je dobio i nadimak 'PILF' što bi u pristojnijem prijevodu značilo 'premijer s kojim bih rado imala seksualne odnose'. No, ovaj bivši glumac je u sretnom braku s bivšom TV voditeljicom Sophie Grégoire s kojom ima troje djece. Zbog njih je i odgađao svoju političku karijeru sve do 2012. kada se kandidirao za šefa stranke.

Reuters

Trudeau je svojoj liberalnoj stranci, kojoj je na čelu od 2013., donio pobjedu na parlamentarnim izborima nakon više od desetljeća. No, glasove nije osvojio samo svojim dobrim izgledom i očaravajućim osmjehom. Drugi najmlađi kanadski premijer u povijesti deklarirani je feminist te se  zalaže se za legalizaciju marihuane.

- Majka me odgojila da budem feminist. Moj otac me odgojio, iako je bio drugačija generacija, da poštujem i branim svačija prava, i duboko sam ukorijenio svoj identitet u tome i ponosno mogu reći da sam feminist - kazao je Trudeau, prenosi Independent .

Traži i veće poreze za bogate te smatra da je pravo svake žene da odluči o pobačaju. Osim toga važna mu je jednakost i obećao se ozbiljno posvetiti problemu klimatskih promjena.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • error404 21.10.2015.

    dajte dokaze

  • Moria 21.10.2015.

    Da nam je barem ovakav premijer, zgodan i liberalan, sta ces vise!!!

  • Fabregas <3 21.10.2015.

    isti Milanović

Komentiraj...
Vidi sve komentare