To je to što me zanima!

Žene od 45 i 68 g. u Billi i Kauflandu su krale hranu

Bjelovar: Zaštitar Kauflanda zadržao je žene do dolaska policije koja je pregledala i njihov auto i našla još hrane. Ukupno su ukrale 896 kn hrane
Vidi originalni članak

Zaštitar bjelovarskog trgovačkog centra Kaufland u srijedu je u 17.45 sati 'snimio' dvije Daruvarčanke od 45 i 68 godina koje su u torbice stavile neke prehrambene artikle. Nakon što su prošle blagajnu ne plativši robu on ih je zaustavio i pozvao policiju, koja je pronašla sir, suho meso i još neku hranu vrijednu 484 kune. Policajci su pretražili i Peugeot kojim su žene došle i našli još hrane vrijedne 412 kuna, a za koju nisu imale račun. Ispostavilo se da su tu robu ranije ukrale u Billi. Ukradena je roba vraćena u dućan, a oni mogu podnijeti kaznene prijave protiv kradljivki. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • svi_smo_doma 15.04.2010.

    Možda su jadne i gladne, ali dopeljale su se u autu, a znate koliko košta registracija, osiguranje i benzin... Plus ova od 45 godina valjda ipak još nije u penziji... Možda će reći da su krale za djecu...

  • plavi cvijet 15.04.2010.

    Kakve to torbe imaju kad im u njih stane hrane u vrijednosti 400 Kn. Od susjede sam čula da nikad ne bi povjerovala za neke ljude koji kradu u Konzumu. Nisu sirotinja. Nažalost, kazne su nikakve.

  • ppeerroo 15.04.2010.

    nek podnesu i prijavu protiv Vlade jer ih je natjerala na to svojom politikom, šta trebaju umrjet od gladi??? ili prosit pa opet dobit prijavu?? ili se najbolje ubit??

Komentiraj...
Vidi sve komentare