To je to što me zanima!

Ženi odrezali zdravu nogu jer su mislili da ima rak...

Liječnici su amputirali nogu Doreen Nicholls (72) 2007. god. misleći da ima rijetki oblika karcinoma. Kasnije su otkrili da je noga bila zdrava i platili joj
Vidi originalni članak

Britanki Doreen Nicholls (72) iz Halesowena, koja je sada u invalidskim kolicima, pogrešno su dijagnosticirali rijetki oblik karcinoma u kolovozu 2007. godine. Došla je u bolnicu bolnice Birmingham zbog otekline na lijevoj nozi. Liječnici su napravili biopsiju i rekli da će umrijeti ako joj ne amputiraju nogu jer ima vrlo rijedak rak mekog tkiva, sclerosing epithelioid fibrosarcoma. Iako drugi testovi nisu ukazivali na rak, a ni liječnici nisu bili jednoglasni u dijagnozi, odlučili su se na amputaciju. Nakon operacije, testovi su pokazali kako je noga bila zdrava.
- Uništili su mi život!. Liječnik me nazvao poslije operacije i rekao da mu je žao jer mi nisu trebali odrezati nogu - rekla je očajna baka koja je nekada vodila aktivan život. Plivala je, radila u vrtu i puno hodala. Plakala je danima. Iako nisu priznali krivicu za nemar, pristali su na nagodbu koju su njezini odvjetnici opisali kao 'pristojan šesteroznamenkasti iznos'. Novcem je kupila protezu.
- Nikada neću oprostiti bolnici zbog ovoga što mi je učinila. Želim natrag svoju nogu. Novac mi ništa ne znači - rekla je Doreen i dodala kako je potpuno izgubila vjeru u liječnike. Rađe bi trpila bol nego išla na novu operaciju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mama10000 17.11.2009.

    ..;-) ima toga vise nego sto mislite.....i u Europi a ne samo tamo gdje mislimo....Znate vi koliko oni zarade za svaku operaciju..... Dodjite im potpuno zdravi oni ce vam uvijek naci neku bolest....

  • merien1990 16.11.2009.

    bar znamo tko je kupio diplomu a ko završio pošteno!!!

  • johntaylor 12.10.2009.

    Meni odrezali kitu jer su mislili da je konj

Komentiraj...
Vidi sve komentare