To je to što me zanima!

Ženu je metalnom šipkom brutalno pretukla - curica!

Dvojica dječaka su stražarili na uglu, a djevojčica (14) nesretnu ženu (68) izudarala je metalnom šipkom po vratu, leđima i glavi. Sva je modra
Vidi originalni članak

Policija je našla razbojnike na Ivanu Gabrić (68), koju su u petak šipkama pretukli usred bijela dana nedaleko od obiteljske kuće u Biđskoj ulici u Osijeku. Riječ je o troje malodobnika. Dvojica dječaka su stražarili na uglu Biđske i Veličanske ulice, a djevojčica (14) je nesretnu ženu izudarala metalnom šipkom po vratu, leđima i glavi i pokušavala joj pteti torbicu. Policija je našla krvavu šipku kojom su istukli ženu.
- I dalje tvrdim da su oni sve napravili iz čiste obijesti. Jer, da su oni mene htjeli samo pokrasti, mogli su mi i bez te šipke uzeti torbicu iz ruke - priča Ivana Gabrić. Pretučena Ivana kaže kako ju još malo bole ramena.
- Srećom, nosila sam kaput s debelim naramenicama pa po ramenima gotovo i nema nikakvih tragova udaraca, kao na leđima - priča Ivana Gabrić koja, unatoč udarcima, torbicu nije ispustila iz ruku.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • gucica 26.02.2009.

    Baš me zanima šta bi sad Kosorka rekla-ne nasilju nad djecom!Vidim kako je ta teorija jaaako učinkovita u praksi,današnja dijeca su katastrofa,buna bijesa,nasilja a o kulturi bolje da i ne pričam!Dijecu treba istući kad naprave nešto loše da nauće za drugi put(ne se iživljavati na njima)!

  • diamond 26.02.2009.

    ova djeca iz dana u dan rade sve gore stvari, doci ce do toga da ce za nekoliko godina djeca biti placene ubojice, sta ti roditelji rade, sta drzava radi, niko nista, jadna starica, odmah u novine sa slikom djece i roditelja i odmah promjeniti zakon o maloljetnicima, kad se znaju bahatit i pravit mangupi e pa neka budu u novinam kao na stupu srama pa ce bit toga malo malje

  • majstorović 26.02.2009.

    krizbaher, možda si u pravu. Onda su zakazali odgojitelji u domu ili možda nisu????

Komentiraj...
Vidi sve komentare