To je to što me zanima!

Ženu slučajno pregazio vlak kraj Dugog Sela

Očevici kažu da je strojovođa trubio i kočio, no da se žena nije maknula s pružnog prijelaza. Policija sumnja da se radi o samoubojstvu
Vidi originalni članak

Žena (46) je poginula u petak navečer u naletu vlaka u Dugom Selu, izvijestili su iz zagrebačke Policijske uprave. Putnički vlak koji je vozio na relaciji Zagreb - Novska u blizini željezničkog kolodvora Dugo Selo naletio je na Milicu R., koja je hodala po kolosijeku. Nastradaloj ženi pokušali su pomoći liječnici u Kliničkoj bolnici Dubrava, no zbog posljedica teških ozljeda preminula je sat vremena nakon nesreće. Nije riječ o samoubojstvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nera23 26.12.2007.

    a ti sto podrugljivo pises da su zbog pokojne drugi ispastali si krajnje nekulturan-a i stvarno neznam sta da kazem.---- to je stvarno DNO! To je teska nesreca koja se dogodila i takve stvari se nebi trebale pisati zbog ozaloscene rodbine.. zamisli kako je njima kada procitaju taj tvoj GLUPI komentar! Milica R. POCIVALA U MIRU BOZJEM!

  • Keira 01.12.2007.

    a zamisli i sve one ljude koji su zbog toga kasnili kuci, jer je vlak kasnio...kako moze biti tako sebicna...ona se hoce ubiti i sad svi moraju ispastati...

  • berija 01.12.2007.

    Opet pišete gluposti!! Događaj se nije dogodio u Sesvetama nego u kolodvoru Dugom Selo između izlaznih skretnica te vlak ne polazi iz Zagreba u 18.00 sati nego u 19.37 sati. Dali se radi o samoubojstvu to će utvrditi istraga. Činjenica je da se nije maknula sa kolosijeka i pored svih nastojanja strojvođe da zaustavi vlak dogodila se je tragedija. Mislite malo i o strojovođi koji je doživio stres. i zato imajte na umu da je VLAK UVJEK BRŽI pa makar i stoti puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare