To je to što me zanima!

ZET će povući karte s kioska Tiska zbog Agrokorovog duga

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je prije tjedan dana rekao da je Agrokor dužan Holdingu i Gradu Zagrebu i da su u tijeku pregovori kojim se pokušava riješiti taj problem
Vidi originalni članak

Zagrebački holding 10. studenog povlači ZET-ove karte s kioska Tiska jer je Agrokor dužan Holdingu oko 67 milijuna kuna. Agrokor je dužan i Gradu Zagrebu oko 17 milijuna kuna, javlja HRT.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je prije tjedan dana rekao da je Agrokor dužan Holdingu i Gradu Zagrebu i da su u tijeku pregovori kojim se pokušava riješiti taj problem. Naglasio je i da će Grad "štititi svoju imovinu do zadnjega". 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • StapickoKasika 04.11.2017.

    Kao prvo ujutro ni ne možeš cvikat kartu jer je gužva posebno kod cvik mašine, a ekipa kontrolora uredno traži karte. A pokaz je nerealno skup 320 ili 360 kn. A računaš za karte ti treba eventualno od 2 dnevno pa do 4 dnevno znači 8 do 16 kn dnevno. Prosjek 12 kn x 22 dana = 262 kn. Hebem vam vašu politiku sa pokazima.

  • Cipelcug 03.11.2017.

    Gdje će onda prodavati karte?????

  • Nboy 03.11.2017.

    ZET u stvari beskamatno kreditira Agrokor,koliko dugo već prodaju karte i kupone a Holding od toga ne dobije ni lipe.I tko opet iza svega stoji?Naravno Svemogući Milan

Komentiraj...
Vidi sve komentare