To je to što me zanima!

Zeta istukao do smrti: Ubio ga jer je bio "nesposoban i lijen"

Carl Spoeri istukao je 20. kolovoza zeta Bojana Žigića (26) koji je pet dana kasnije preminuo od teških ozljeda. Kaže da ga nije mislio ubiti već samo "naučiti pameti"
Vidi originalni članak

Carl Spoeri koji je do smrti istukao zeta Bojana Žigića (26) rekao je na sudu kako ga je ubio jer nije mogao više izdržati njegovu nesposobnost i lijenost. Mirnim glasom pred sudom je objasnio kako se obračunao sa zetom koji je prije više od 10 godina doselio iz Srbije u SAD. 

Ispričao je kako je počeo udarati Žigića te kaže da je bio toliko nesposoban da mu nije mogao ni uzvratiti.

- Nisam ga htio ubiti, već ga naučiti pameti. Nije mogao uzdržavati moju kćer i unuka. Bio je veliki ljenjivac - ispričao je Spoeri, prenosi Blic.

Žigić je radio kao vozač kamiona, a sa suprugom Ericom i sinčićem su živjeli u maloj kući u La Grange Parku u državi Illinois. Punac Spoeri rekao je sudu da se Žigić ponašao kao da nema ženu i dijete te da su ga samo zanimali izlasci. 

Žigića je policija 20. kolovoza našla u travi, bez svijesti i s teškim ozljedama glave. Pet dana kasnije preminuo je u bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • spindoctor 02.09.2012.

    Da ga je njegov otac tukso i odgajao da radi, spasio bi mu život.

  • meenn 02.09.2012.

    stari dripac pa sebi dopustit da me namarise punac il si smotan ili je bas neki nasilnik,,ona je izabrala sebi covjeka za zivot i nema on tu se sta petljat..dao bi mu ja po njonji

  • Kika97 01.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare