To je to što me zanima!

Zgrebec: Merzel treba odstupiti ili će SDP sam povući poteze

Dragica Zgrebec je dala naslutiti da će Predsjedništvo SDP-a donijeti odluku o suspenziji ili isključenju sisačke županice Marine Lovrić Merzel iz stranke
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Hrvatskog sabora Dragica Zgrebec (SDP) odgovorila je na pitanje treba li Marina Lovrić Merzel odstupiti:

- Mislim da da - rekla je Zgrebec i dodala:

- Stranka će povući potez ako ona sama neće.

Zgrebec je time dala naslutiti da će Predsjedništvo SDP-a donijeti odluku o suspenziji ili isključenju Merzel iz stranke. Inače, prema Statutu mogući su suspenzija na dvije godine ili potpuno isključenje iz stranke.

Podsjetimo, Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel od jučer se nalazi u zatvoru u Remetincu, nakon što joj je sudac istrage odredio mjesec dana pritvora. Sumnja se da je preplatila zgradu županijskoga Zavoda za hitnu pomoć za nekoliko milijuna kuna, a istražuju se i zloporabe u Županijskoj upravi, prodaja Cesta Sisak i navodni mutni poslovi s tajkunom Željkom Žužićem. 

>>> U tjedniku Express od 4. travnja dossier Merzel: Sve tajne moćne županice

Idi na 24sata

Komentari 56

  • SAINT 05.04.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • najiram 10 05.04.2014.

    SDP treba zakonom zabraniti...jer prikriva zloćine i zloćince ...jer stvara i prikriva na tisuče takovih mrzela...samo si pogledajte i istražite svoje načelnike opčina pa čete vidjeti koliko imate takovih mrzela....ali SDP je stranka koja je izrasla iz ubojstava pljački i kriminala pa je treba zabraniti zakonom ...da se zaštite vrijedni slojevi hrvatskih radiša... zato je sdp elementarna nepogoda...

  • ćazim_1 04.04.2014.

    Drugarice Zgrebec, netrebate povlaćiti nikakve poteze, to prepustite nama biračima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare