To je to što me zanima!

Zidove sobe obložio praznim kutijama cigareta i upaljačima

Ilija Marićak (33) iz Đakovačkog Piska uživa u nikotinskom dimu punih 15 godina, a na zidovima je, između ostalog, 2.200 kutija Croatije. Lijepi i postere golih žena
Vidi originalni članak

Ilija Marićak (33) iz Đakovačkog Piska uživa u nikotinskom dimu punih 15 godina. No, za razliku od drugih, Ilija je svaku kutiju popušenih cigareta sačuvao. I iskoristio za oblaganje zidova svoje sobe. Tako Ilija danas na zidovima ima više od 8.000 kutija popušenih cigareta!

- I svaka kutija je - tvrdo pakovanje - dodaje Ilija hvaleći se da je prvu cigaretu zapalio 23. kolovoza 1998. godine na lokalnom igralištu svojeg sela koje je, praktički, dio Đakova.

Prve cigarete bile su mu legendarna "Croatia" i pušio ih je sve dok ih tvornica nije prestala proizvoditi. Samo "crveno-bijelo-plavih" kutija Croatije Ilija ima 2.220 i sve se nalaze na jednom zidu, kao i na vratima sobe.

- S kutijama sam se počeo igrati vrlo brzo nakon prvih popušenih kutija. U sobi koju sam ranije koristio na zidu sam praznim kutijama "napisao" svoje ime. A u sadašnjoj sobi sam svojedobno kutijama naslikao hrvatski grb, hvali se Ilija Marićak.

Želeći drukčiju sobu od svojih prijatelja, Ilija je na zid počeo lijepiti i pin-up postere golih žena. Njegova soba je postala glavni prostor za zabavu mladih u Đakovačkom Pisku. Jedino što je zahtijevao od svojih prijatelja i gostiju bilo je da se potpišu na zidu sobe.

Ilija dnevno popuši kutiju i pol cigareta, a vikendom, kad izađe s društvom, potroši i do pet kutija!

- Sad imam skupljenih nekoliko stotina upaljača i namjeravam početi i njih stavljati na zidove. Upaljačima ću obrubljivati kutije cigareta - najavljuje Ilija Marićak.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • SA-SU 10.03.2013.

    Šta nije reklamiranje cigareta u hrvatskoj zabranjeno? :( Za mene je to čista reklama i ništa drugo!

  • nemoralna_skroz 08.03.2013.

    nisam znala da i bogorodica spada među pin up djevojke..

  • hrkLJ 08.03.2013.

    I završi čovjek u vijestima jer je obložio sobu smećem...ne kužim koja je poanta članka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare