To je to što me zanima!

Zima popušta: U Otočcu nakon -20, jutros čak 23 stupnja više

Temperature su narasle u cijeloj zemlji. Na jugu zemlje je u 7 sati izmjereno 10 stupnjeva Celzija, a najhladnije je bilo u Požegi sa minus šest stupnjeva
Vidi originalni članak

Nakon oštre zime koja nas je zadesila posljednjih dana, danas potpuno drugačija priča. U samo jednom danu temperature su se osjetno promijenile, a najdramatičnija promjena je zabilježena u Otočcu gdje je jučer izmjereno minus 20 stupnjeva Celzija, dok je jutros grijalo nevjerojatnih 23 stupnja više. 

U cijeloj zemlji temperature su porasle. U Dubrovniku i Makarskoj je u sedam sati ujutro izmjereno 10 stupnjeva. Najhladnije je bilo u Požegi gdje je izmjereno minus šest stupnjeva Celzija, dok je Zagreb mjerio minus pet. 

Vrijeme na Jadranu, u Gorskom kotaru i Lici u petak bit će pretežno oblačno s mjestimičnom kišom. U gorju se očekuje kiša koja će se smrzavati u dodiru s tlom. Sjeverozapad zemlje imat će djelomice sunčan dan, dok će Slavonija biti najviše okupana suncem. 

Dnevne temperature kretat će se od nula do pet, a na Jadranu od devet do 15 stupnjeva Celzija. 

IZ DHMZ-a upozoravaju na kišu koja će se smrzavati na tlu i stvarati poledicu, poglavito u Gorskom kotaru i Lici. Mogućnost za poledicu nije isključena ni u unutrašnjosti Istre te Karlovačkoj, Sisačkoj  i Zagrebačkoj županiji. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarijaJurić 14.12.2012.

    dragi moji ljudi,pa ipak je zima jedno od godišnjeg doma a nama nikako ne paše ni ako je jako vruće ili ako je jako zima :)

  • majaos_1 14.12.2012.

    oh ja u prvi tren pročitala da je 23° hahahhahha

  • Rakionen 14.12.2012.

    Sve je ovo normalno za prosinac, ma što god mediji mislili o tome!

Komentiraj...
Vidi sve komentare