To je to što me zanima!

Živa pod ruševinama škole: Svi traže hrabru Fridu Sofiju (12)

U urušavanju te škole, prema službenim podacima, poginulo je najmanje 25 ljudi, a među njima je čak 21 dijete.  Ukupan broj žrtava trenutačno iznosi 230--
Vidi originalni članak

Pod ruševinama osnovne škole u Meksiku, nakon strašnog potresa koji je jučer pogodio prijestolnicu, živa je još najmanje jedna djevojčica. Ukliještenoj učenici Fridi Sofiji van je virila samo ruka kada je dala signal spasiocima da je živa.

Spasilačke ekipa nadaju se da će je ubrzo uspjeti izvući. Frida je navodno rekla da su u njenoj blizini još dva učenika, ali ne zna se jesu li živi, piše BBC.

- Mala Frida Sofia preživjela je 32 sata pod ruševinama. Ona je pravi borac, ubrzo će je izvući, napisao je meksički YouTuber Ryan Hoffman. 

U urušavanju te škole, prema službenim podacima, poginulo je najmanje 25 ljudi, a među njima je čak 21 dijete. 

Ukupan broj žrtava trenutačno iznosi 230.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mariana C 21.09.2017.

    Broj žrtava smrtno stradalih u stravičnom potresu popeo se na 250,a najvjerojatnije će taj broj još rasti,nažalost

  • Mariana C 21.09.2017.

    Kad vidim sve ovo,drago mi je što živim tu gdje živim,ali da mi netko ponudi smještaj,sutra bih otišla živjeti u Meksiko.Drži se,dragi Meksiko,obožavam te,Meksiko!¡Viva México!

  • 21.09.2017.

    ozbiljna vijest, prenose svi mediji na planeti, ali vi se morate dotaknuti tweetera i nekih youtuber, kako ste vi ograniceni novinari, kladim se da ste neposmeni s olovkom, bez tipkovnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare