To je to što me zanima!

Žive u harmoniji: Malena Katarina ima sve prabake

KAO NA TRACI: Mladenka je Ozrena rodila u 23. godini. Ozren je dobio Josipa sa 26. godina, a Katarina se rodila kad je tata imao samo 25
Vidi originalni članak

Moja praunučica Katarina ima sve četiri prabake. Dvije žive u Splitu, kuća do kuće, treća u Vranjicu, a četvrta, moja supruga Mladenka, i ja smo u Podgori. Ne mogu ni nabrojati koliko nas je u cijeloj obitelji, ali najvažnije je da živimo u harmoniji, kaže 78-godišnji Josip Radić, umirovljenik i donedavni kolumnist tjednika Makarska kronika. Iako pradjed Josip ne želi govoriti koliko prabake imaju godina, sve četiri, Mladenka Radić, Marija Božić, Lenka Mihanović i Cvita Topić, nedavno su prešle sedamdesetu. Sve su vrlo vitalne umirovljenice, a da su još u snazi, pokazuju, kako kaže Josip, njihove predivne okućnice i vrtovi što im je svima, otkad ne idu na posao, glavna preokupacija.
- Naša Katarina će početkom travnja napuniti godinu dana. Cijela obitelj se zadnji put okupila upravo na Katarininu krštenju. Valjda je sreća da smo mi stariji još svi zdravi, prisebni i vitalni - s osmijehom će Josip.
Njegova supruga imala je 23 godine kad je rodila sina Ozrena. Ozren je postao otac sa 26 godina, a njegov sin Josip u 25. godini.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sinke 21.03.2009.

    užas....

  • sabo 21.03.2009.

    A moja dva sina imaju samo bake i djedove. Kako je to lijepo za pročitati da ima ljudi i više generacija i to vitalnih koji mogu pomoći savjetom, čuvanjem djece i svemu onome za što i jesu stariji. Neka još dugo požive u sreći i zdravlju.

  • lorena_m 20.03.2009.

    moj sin ima 4 prabake i 3 pradjeda :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare